• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam

Ladina
Irlandia nie nadaje obywatelstwa dzieciom obcokrajowcom. Tzn. nadaje,ale trzeba byc tutaj 4 lata,zeby sie o nie starac.
Nam brakuje 9 miesiecy do 4 lat.
Antka meldowalam u rodzicow w Polsce i ma paszport polski.A do paszportu potrzebny jest tez pesel.
Jezeli bedzie taka mozliwosc to bedzie mial dwa obywatelstwa.

Kajuniu ja tez od 2-3 tygodni mam juz siare.Ale jednak nie leci ciurkiem i jak narazie nie potrzebuje wkladek.
Ale Twoje objawy sa jak narbardziej wporzadku.Organizm przygotowuje sie na wielki dzien.:tak:

Mezus robi obiadek,synus spi a ja w koncu odpoczywam. :happy:

Milego dzionka:-)

reklama
U nas tez sloneczko piekne:-D:-D
Mezus konczy listwy w korytarzu, juz troszke dzis gratow wstskal na gore, ja poukladalam to i owo, teraz pralka pierze - powiesze pranie i zmykamy kupic jakies miesko albo rybke i troszke odpoczniemy na dzilaeczce przy grilu:-):-):-) ...ale juz naprawde widac koniec tego ogrooooomnego remontu... na gorze juz coraz normalniej, a i dol sie oproznia, jak wynosimy czesc gratow na gore:-):-):-)

Buziaki:-D:-D:-D

Odezwe sie wieczorkiem:-D:-D:-D

Witam:-).
U mnie od wczoraj leje jak z cebra:wściekła/y:.Zapowiada sie na to,ze tak popada do konca tygodnia:wściekła/y::no::dry:,a teraz w tym tygodniu,mam tyle pracy,ze moze padac tylko,ze na taka pogode to jestem raczej jak snieta ryba,bez ochoty do zycia:no:.Mykam obiadek gotowac,bo siostra sie wprosila na dzis:-p.
Milej niedzieli kochane.

Women tak trzymaj,tylko sie nie przemeczaj:tak:,musisz dbac tez o siebie i maluszka,dzielna z ciebie kobietka:-);-):tak:.

mirka.mkm bardzo dobrze ze czujesz ruchy,ufff
Kiedy masz wizyte u gina?Musisz o tym powiedziec zeby zrobił Tobie USG czy aby dzidzia sie nie owinęła wokół pępowiną.Ale nie martw sie na zapas.

Ja kochane wrocilam juz z pracy dzis wczesniej sobie skonczylam,zostawilam pracownika na godzinke samego,da sobie rade bo dzis cieńki ruch wiec teraz pielęgnacja wloski jakies ładne ubranko i jade na zakupy pozniej dobra kawa i lody:tak::tak::tak::tak::tak:

Odpoczywajcie Mamusie,miłej niedzieli....:laugh2::laugh2::happy::happy::-):-)

Witajcie dziewczyny :)

U mnie i wczoraj i dzisiaj gorąco strasznie, nic się nie chce, tylko spać :tak: Wczoraj cały dzionek bym przespała, gdyby mały nie zdecydował że musi poskakać trochę :-)
A dzisiaj byłam na zakupach a zaraz do parku za miasto pojedziemy ;-)
Miłego popołudnia

witam

od wczoraj jestem jakaś bardzo niespokojna i podenerwowana :-(
wczoraj zauważyłam, że leci mi już siara :zawstydzona/y: teraz piersi są miękkie, ciężkie i ogromne :cool2:
czy to jest normalne :confused: tej siary było dużo :zawstydzona/y:

POMOCY :sorry:
kajuniu...mnie tez co noc leci
codziennie rano budzę się z plamami na koszulce:cool2:
w pierwszej ciąży też tak miałam i to nawet w dzień;-)

Kajunia ja własnie dziś rano obudziłam się z wielgachną plamą na koszulce:-) az nawet mąż sie śmiał że wiedział wczoraj że ten cycek jakiś taki dziwny był:-) heheh jakby chciał wybuchnąć;-) hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry