• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc laseczki!!
ja tez dopiero co wrocilam. Znowu spacerowalam sobie z pieskiem 2 godzinki, tylko ze tym razem po miescie, troszke w parku.... nawet byla przerwa na loda :laugh2: Piesek tez dostal swojego a co :-p
Teraz czuje jak mi stopy pulsuja.... ehh... szkoda, ze w ciazy jest taki dyskomfort ze albo cos puchnie, albo szybko sie mecze, albo jakies zawroty glowy... albo siara lecaca z piersi. Mi na szczescie jeszcze nic nie wylatuje. Zaglodam przez Was mamuski teraz czesciej do stanika i sprawdzam :-p hi hi hi..

milego wieczorka kochane :*

reklama
cześć laseczki!

właśnie jestem w trakcie testu z glukozą, wypiłam przed chwilą to świństwo :confused2: i za jakieś 50 minutek będę mierzyć cukier glukometrem :-)

dzisiaj mam wizytę u ginki na 17:00 :-) odbieram wyniki z laboratorium o 16:00, mam nadzieje ze wszystko oki.

Piszecie o siarze, ja nic nie mam w cycuszkach, dziwne bo z Wikiem udawało mi się wycisnąć parę kropelek już w 16 tyg ciąży a teraz u mnie susza :happy: mam nadzieję, że to nie świadczy o przyszłym karmieniu piersią bo ja uwielbiam karmić :-p

dzien dobry
kurcze ale masz fajnie misia ze mozesz sobie to w domu zrobić ten cukier,ja musialam isc do przychodni najpierw pobranie krwi,pozniej musialam to wypic i czekac godzine i ponowne pobranie krwi.dzis ide po wyniki.

Witam!!! Ja też musiałam robić cukier w przychodni :-( przy poprzednich ciążach,a teraz to nie wiem, bo jestem w Polsce tylko chwilowo i nikt mnie na razie nigdzie nie wysyła. W sumie to sama z ciekawości i dla pewności mogłabym zrobić to badanie w domu, ale skąd wziąść glukometr?
Dziś idę USG i mam nadzieję, że uda się potwierdzić "co" w brzuszku siedzi :-D Moje starszaki były bardzo nieśmiałe i do końca nie wiedziałam co będzie. Ciekawa jestem i to baaaardzo :-)
Miłego dzionka wszystkim!

reklama
Witam
Olpa pochwal sie koniecznie po Usg.
Ja ostatnio dostalam list ze szpitala,ze moj test obciazenia glukoza wyszedl pomyslnie czyli norma :-)
Olpa ja tutaj bylam na takim tescie.Dopiero wprowadzaja to w Irlandii i bylam jedna z 11.000 tys kobiet objetych tym badaniem. A glukoza byla w postaci soku pomaranczowego tak wiec nie bylo zle ;-)

Dzis moj malzonek ma wolne bo Bank Holiday u nas,zaraz sie wysuszy pokrowiec na fotelik samochodowy mlodego i popedzimy gdzies na wycieczke:tak:

A teraz przelece domek odkurzaczem:happy2:
Milego dnia:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry