Jagoda_JJ
mamusia Blaneczki
Witam słonecznie! U nas jest przepiękna pogoda, aż chce sie życ

Anineczko już na pewno na tak długo nie znikne, remont to była prawdziwa męczarnia, ale teraz juz po wszystkim
Pati wg mnie Natan to niesamowite imię, Oskar średnio mi się podoba:-)
Larvuniu maszeruj na to L4 i to już!

Anulka widzę ze u ciebie dalej remont biedulko, kiedy koniec?
Mirka jeżeli bedzie cie dalej tak bolec to koniecznie idz do gin. Każdy ból niepokojący który utrzymuje sie dłuzej trzeba skonsultowac z lekarzem, to już nie przelewki...
Ja za chwilke wybywam z mężulkiem i z psiakiem na jakąś wycieczke, przez te remonty już dawno nigdzie nie byliśmy, trzeba troszke dotlenic maleństwo. A póki co mój Robercik robi śniadanko, pyszną jajecznice...ale zapachy...mmm...zmykam jeść..
Miłego dnia!!!

Anineczko już na pewno na tak długo nie znikne, remont to była prawdziwa męczarnia, ale teraz juz po wszystkim

Pati wg mnie Natan to niesamowite imię, Oskar średnio mi się podoba:-)
Larvuniu maszeruj na to L4 i to już!

Anulka widzę ze u ciebie dalej remont biedulko, kiedy koniec?
Mirka jeżeli bedzie cie dalej tak bolec to koniecznie idz do gin. Każdy ból niepokojący który utrzymuje sie dłuzej trzeba skonsultowac z lekarzem, to już nie przelewki...
Ja za chwilke wybywam z mężulkiem i z psiakiem na jakąś wycieczke, przez te remonty już dawno nigdzie nie byliśmy, trzeba troszke dotlenic maleństwo. A póki co mój Robercik robi śniadanko, pyszną jajecznice...ale zapachy...mmm...zmykam jeść..
Miłego dnia!!!

No ale co niedziele mi robi sniadanka, wiec dzis mu odpuszcze. Z piesekiem tez juz bylam na dworku.. super zapowiada sie pogoda u mnie 

tej siary było dużo