reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej laseczki!

Już wyjaśniam o co chodzi z tą cesarką 22 paźdzernika. Planowane cesarki odbywają się na 2 tyg przed terminem. Czyli po skończonym 38 tyg. Ja skończę 38 tydzień 19 października, ale zwyczajnie chcę pójść na wybory 21 października, jak juz oddam głos to mogą mnie ciąć :-D czyli 22 października, to będzie 38 tydzień i 3 dzień ciąży.
A dlaczego mam planowaną cesarkę:
CC będzie bo są różne wskazania, m.in. to że rodzilam juz przez cc ze względu na moje wymiary - wąski wchód miednicy, dziecko zapowiada sie kolejny raz na duże, no i moja ginka woli dmuchac na zimne jesli chodzi o blizne po cc, troszkę malo czasu minelo od porodu gdy zaszlam znowu w ciazę tak wiec istnieje minimalne ryzyko rozejscia sie blizny w razie gdyby zaczęła się normalna akcja porodowa ze skurczami i parciem. Tak więc już nie kłócę się o poród naturalny, przynajmniej wiem co mnie czeka, swoje muszę wycierpieć a przynajmniej mam pewność że wszystko pójdzie dobrze jesli tylko moja ginka mnie będzie ciąć :tak:

A mam jeszcze do Ciebie pytanie techniczne związane z dostępem do galerii. Jak poprosiłam o dostęp był 16 sierpnia (wieczór) i mówiłaś, że to kilka dni potrwa. W związku z tym, że tego dostępu jeszcze nie mam, mam pytanie czy mam się jeszcze w cierpliwość uzbroić w czekaniu, czy to coś innego?

Jolie kochana prośba do admina została wysłana i nie ode mnie już to zależy, wiesz to sezon urlopowy i nie mogę na nich naciskać zbyt mocno ;-) także czekaj cierpliwie i sprawdzaj co jakiś czas czy już nie masz dostepu, oki? :-)
sprawdź czy możesz tutaj wejść:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-listopad07-f160/galeria-9003/index50.html

Lilka hehe może Milena będzie projektantem mebli w IKEA? :-p;-)

Women pozdrowionka dla Pati, niech szybko do nas wraca! :tak:

ja mojemu starszemu szkrabowi zamówiłam mebelki z USA, póki co trzeba będzie go wynieść z łóżeczka ze szczebelkami bo Igor się tam wprowadzi ;-)
8f2cc7f5e902162e.jpg

Jolie kochana prośba do admina została wysłana i nie ode mnie już to zależy, wiesz to sezon urlopowy i nie mogę na nich naciskać zbyt mocno ;-) także czekaj cierpliwie i sprawdzaj co jakiś czas czy już nie masz dostepu, oki? :-)
sprawdź czy możesz tutaj wejść:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-listopad07-f160/galeria-9003/index50.html

No niestety nie mogę, ale bardzo dziękuję za odpowiedź, będę cierpliwie czekać:tak:

ja mojemu starszemu szkrabowi zamówiłam mebelki z USA, póki co trzeba będzie go wynieść z łóżeczka ze szczebelkami bo Igor się tam wprowadzi ;-)
8f2cc7f5e902162e.jpg
[/quote]
A mebelki wypaśne. Jak bym była chlopcem sama bym takie chciała:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry