reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam goraco brzuchatki!!!!

Mialyscie niezla vene tworcza!!! My tu intensywnie w domku pracowalismy bo po 3 latach doczekalismy sie barierki na tarasie a wy sie tak rozpisalyscie!!!!

Women ty nie tylko ladna babka jestes ale i inteligentna! Podoba mi sie jak zrobilas swojego ex na dyskotece!!! Brawo!!!!

Misia nie martw sie zawczasu ze cos bedzie nie tak!!! Igorek ladnie rosnie i moze jeszcze sie przekreci a o zadnych komplikacjach masz zakaz myslenia!!!! Miedzy naszymi terminami jest tylko tydzien roznicy a moj Colinek wazy 1319g!!!!

Wczoraj bylam u gina i mialam pelny zestaw, to znaczy: badanie moczu, krewka, sluchanie serduszka, przeglad podwozia, normalne usg i druga proba z usg3d!!! Niestety moj synus to jakis wstydliwy albo oszczedny i nie chce by mamusia placila za to usg! Tym razem spryciarz patrzyl sobie na moj kregoslup i policzki zaslanial raczkami tak zeby nie bylo go widac!!! Ostatnio wbil buzialka w moja miednice i tez sie nie pokazal!!! Za tydzien kolejna proba jak sie nie uda to sie chyba zaplacze!!!!

Kobietki u mnie tez ze spaniem coraz gorzej!!!! Ostatnio sie madrzylam ze spie na brzusiu a teraz guzik z tego!!! Wsyzstko boli a jak za dlugo leze na boku to boli mnie krocze i tak sie tumluje po lozku!!! Masakra!!!!

Mamuski piekne rzeczy szykujecie swoim maluszkom!!! Ubranka, mebelki- jak ja wam zazdroszcze!!! Ja jeszcze nic nie mam i z kasa troche krucho! Moi rodzice chca kupic lozeczko ale ich teraz nie ma i glupio mi prosic!!!! Wsyzstko nie tak jakbym chciala!!!!

Larvunia ciesze sie ze twoje wyniki sa juz lepsze!!!!

Inne kochane mamusie witam serdecznie i nie badzcie na mnie zle ze nie odnioslam sie do waszych postow!!!! Juz ktorys raz obiecuje poprawe ale uwierzcie ze niejest latwo!!!!

reklama
Jagoda ten sklepik Pchełka to prowadzi jedna z mam lipcowych 05' :-)
juz nie pisze od dawna na watku,ale wiem ze inna dziewczyna cos tam kupowała i wszystko było ok,przez to mam zaufanie
na All tez sprzedaja

chce tam kupic tez sweterek-kurteczke dla maluszka bo trudno przewidziec jaka bedzie zima w tym roku :baffled: czy długa,a moze krotka?mrozna czy taka jak była?i czasem w listopadzie taka kurteczka z kocykiem wystarczy:-)

a z kombinezonem motam sie :baffled:

.....a ja nadal jeszcze nic nei kupuje, myslalam ze pod koniec sierpnia juz cos bede powoli kupowac a tu lipa... nadal czekam na kredyt... moze to trwac nawet do 3 miesiecy mi mowia, bo to kredyt hipoteczny a u mnie minelo dopiero 1,5 miesiaca :-( eehhh... zdaze przed narodzinami maluszka cos kupic?? :sick: ...fajnie macie....

Larvuniu nie płacz:sick:! Z wszystkim zdązysz zobaczysz...:tak: Mamy jeszcze trochę czasu. A z kredytami tak juz jest...wiem cos o tym..sami braliśmy, i jeszcze w dodatku mój mąż takich przez 10 lat udzielał. Nieprzeskoczysz pewnych procedur a po co sie stresować:tak:

mamcie ale sie dziś czuje fatalnie ...żołądek mnei boli okropnie...leżęć mi cieżko chodzic mi ciezko masakra co ja zjadłam...:-(

Larvunia nie martw sie nie tylko Ty nie kupuje ja też nic nie kupuje bo dziś dowiedziałam że ze przez najbliższe 4 miesiące musze spłacac kolejne raty do ZUS (kieyds wam pisałam że mąż brał rente po ojcu i po 2 latach sie okazało że nie powinien jej dostawać i całe 2 lata spłacalisy..ro k juz spłacony zostało ok. 3800 no i rozłożył nam właśnie teraz na raty 3 raty po 900!! i 1rata 1000 ) no i niestety w tym momencie nie bede miala kasy na kupowanie rzeczy dzidziusiowi:-( a miałam takei plany:-( a wrzesień jest straszny bo kolejny rok kredytowy się zaczał i jakeiś ubezpieczenia mamy spłacać..wiec mam samych opłat w sumie ok. 3 tysięcy...:-( dobrze że cos odłozone jest bo masakra:-(

Nie plakuniaj!!! Na pewno zdarzysz maluszkowi cos kupic golutki nie bedzie! Obyscie ten kredyt szybciej dostali a co do zakupow to moze ktos wam pomoze????
Nie przejmuj sie bo jak ja juz pisalam u nas z kasa tez krucho w tym miesiacu!!!

reklama
nawet juz zapomniałam o moim wymażonym wózku:-) niestety Junior na zimę nei będzie miał tego co chciałam:-) ale co tam wszystko przez ten pierdzielony ZUS...nienawidze go:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry