Lilka
Fanka BB :)
witam chwilowo spowrotem :-)
mialam ochote na prysznic i poszłysmy z Milenka sie wykapac
zrobiłam sobie peling twarzy i maseczke i jest oki
Larvuniu,my przez kredyt hipoteczny wyjechalismy zagranice...
nie mamy swojego M i musielismy wynajmowac...a to utopione pieniadze...
staralismy sie rok!!! o kredyt w roznych bankach....specjalnie slubu nie bralismy bo Karol mial jako kawaler całą wypłate na siebie wiec i szanse wieksze na kredyt anizeli jako utrzymanek jedyny rodziny,bo to co ja tam zarabialam to grosze i nic by nie wniosło...a zaszkodziło...
no i domek na wsi znalezlismy tani....i banki ciagle cos nie i nie...jakies dodtakowych zyrantow chcieli
jak qrde chate dajesz to w zastaw az nie splacisz to powinno im starczyc 
ale nie!!!
wymeczeni sytuacja ...po roku postanowilismy wyjechac zagranice by sie dorobic bez jeb...ego kredytu
no i tak jestesmy tu gdzie jestesmy....i wyszło na lepsze :-)
takze nie łam sie ino głowka do góry
my tez mielismy czasami tak ciezkie miesiace ze szok....to potrafiła byc wegetacja od pierwszego do pierwszego...zadna radocha z zycia...
eee nie łam sie :-) kupicie Juniorowi lepsza spacerowke na nastepny rok i odbijecie sobie ;-)
a z ZUSem tez jestesmy nie do konca rozliczeni....jedna zaległa skladke mamy na 800zł
splaci sie kiedys tam
to prawda ze ceny tez sa kosmiczne
ale mialam pare razy ciuszki tej firmy i sa swietne gatunkowo
no i jak sie bedzie chciało na All sprzedac to tez lepiej idą
mi tam zalezy na jakosci teraz...by było dla trzeciego maluszka kiedys tam
mialam ochote na prysznic i poszłysmy z Milenka sie wykapac
zrobiłam sobie peling twarzy i maseczke i jest oki
...na dodatek mam pierwsza rocznice slubu juz neidlugo, tez chcialam ja spedzic na nowym mieszkanku.... ciagle pod gorke...
Larvuniu,my przez kredyt hipoteczny wyjechalismy zagranice...
nie mamy swojego M i musielismy wynajmowac...a to utopione pieniadze...
staralismy sie rok!!! o kredyt w roznych bankach....specjalnie slubu nie bralismy bo Karol mial jako kawaler całą wypłate na siebie wiec i szanse wieksze na kredyt anizeli jako utrzymanek jedyny rodziny,bo to co ja tam zarabialam to grosze i nic by nie wniosło...a zaszkodziło...
no i domek na wsi znalezlismy tani....i banki ciagle cos nie i nie...jakies dodtakowych zyrantow chcieli
jak qrde chate dajesz to w zastaw az nie splacisz to powinno im starczyc 
ale nie!!!

wymeczeni sytuacja ...po roku postanowilismy wyjechac zagranice by sie dorobic bez jeb...ego kredytu

no i tak jestesmy tu gdzie jestesmy....i wyszło na lepsze :-)
takze nie łam sie ino głowka do góry
my tez mielismy czasami tak ciezkie miesiace ze szok....to potrafiła byc wegetacja od pierwszego do pierwszego...zadna radocha z zycia...
nawet juz zapomniałam o moim wymażonym wózku:-) niestety Junior na zimę nei będzie miał tego co chciałam:-) ale co tam wszystko przez ten pierdzielony ZUS...nienawidze go:-)
eee nie łam sie :-) kupicie Juniorowi lepsza spacerowke na nastepny rok i odbijecie sobie ;-)
a z ZUSem tez jestesmy nie do konca rozliczeni....jedna zaległa skladke mamy na 800zł

splaci sie kiedys tam
Lilka przejrzałam ofertę "Pchełki" i sliczne mają te rzeczy ale niektóre w trochę kosmicznych cenachAle z drugiej strony dosyć porządnie wygladają
![]()
to prawda ze ceny tez sa kosmiczne
ale mialam pare razy ciuszki tej firmy i sa swietne gatunkowo

no i jak sie bedzie chciało na All sprzedac to tez lepiej idą

mi tam zalezy na jakosci teraz...by było dla trzeciego maluszka kiedys tam
Ale z drugiej strony dosyć porządnie wygladają
BOOOOOLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Myslala, ze tylko ja nic jeszcze nie mam dla malego...., widze ze nie jestem sama... ehhh.... Lilka mnie troche przerazilas swoja sytuacja, ze przez to wyjechaliscie... no mi tu dobrze i niechcialabym nigdzie wyjezdzac. No czas pokaze. Tylko, ze te czekanie mnie wykonczy..... :sick: