Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
he he z tymi terminami to tez nigdy nie wiadomo. Ja mam na 16listopada ale tez mam przeczucie babskie ze jednak niestety bedzie to pozniejA termin porodu z ostatniej @ na 9 listopada a z USG na 30 pazdziernika
Ale mały bobas już sie do nas pchabo ma już główkę trochę za nisko i doktor kazał mi już dużo leżeć
Więc się okaże jak będzie z tym terminem.
Ale tak samo jak Women wydaje mi się, że nastąpi to wcześniej (jakieś babskie przeczucie albo strach)![]()

powodzenia na wizycielece sie szykowac do ginekologa...... pa kochane!
larvunia jak to jest u ciebie z ta nietolerancja glukozy?bo ja prawdopodobnie ze wzgledu na to wyladuje w szpitalu gdzies pod koniec ciazy juz
Lilka u nas jest specjalne zelazo dla kobiet w ciazy,mozna kupic w aptece.Tutaj zalecaja brac zelazo po 20 tygodniu kazdej kobiecie,niezaleznie od wynikow.
U mnie to sie nazywa Galfer Iron.Popatrz u siebie.
Ja tez duzo pije pepsi![]()
Lilka
ja zawsze myslalam, ze maksymalnie bede miec 2 dzieci. A teraz okazuje sie, ze bedzie trojkaw dodatku tylko jedno planowane;-)
O imionach to juz nie chce mi sie myslec, nic mi sie nie podobaDla dziewczynki mam tysiac opcji ( w tym Hania;-))no ale wyglada na to, ze te opcje mi sie nie przydadza;-)
No i ja dolaczam sie do pijacych duzo coli![]()

(własne M mi sie marzy cholipka noooo)
, bo ten super cywilizowany kraj nie bierze pod uwage tego, ze dzieciate kobiety chca tez pracowac
Jedyna opcja, ze maz zalozy swoja firme i mnie zatrudni;-) nad czym sie ostatnio intensywnie zastanawiamy...
A teraz trzeba szukać dla chłopaka. Niby był wybrany Tymon, ale tu nagle wczoraj mój mąż mi powiedział, że Jemu bardziej się podoba Beniamin (jak słoń ;-)) a jeszcze wcześniej miał być Jeremiasz, a w ogóle najwcześniej Mateusz. Cały czas nam się zmienia!!!powodzenia na wizycielarvunia jak to jest u ciebie z ta nietolerancja glukozy?bo ja prawdopodobnie ze wzgledu na to wyladuje w szpitalu gdzies pod koniec ciazy juz
![]()

. Maly jest juz glowka w dol i ponoc strasznie zaczyna sie juz pchac na swiat, bo costam juz uciska. No zatkalo mnie jak to uslyszalam! Nastepna wizyta nie jak do tej pory co 1,5 miesiaca a juz za 3 tygodnie a jak bedzie cos sie dziac to mam dzwonic predzej. No mam tez duzo odpoczywac i nie chodzic po schodach za czesto
A ja na nowym mieszkanku bede miala do pokonania 3 pietra az
Na usg mialam isc za tydzien, ale doktorek przesunal to i mowi ze jak przyjde za 3 tyg to w tedy ustalimy termin usg
-szkoda. Kobietki nic mnie nie boli az tak (normalne tylko mam skurcze raz na 3 dni) zeby przepowiadalo porod przedwczesny. Strasznie zdziwniona jestem do teraz ze mam juz jakies rozwarcie i skrocona szyjke! SZOK!Larvuniu
no to niezle, az sie boje co mi powiedza w piatekNie kazali ci lezec??
Uwazaj teraz na siebie!
i jak cos sie bedzie dziac to dzwonic do doktorka.... ehhh... jestem przerazona ze to juz zaczyna sie cos dziac!

:-(