anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Witam dziewczynki

Larvuniu... jestem w szoku... rozwarcie?? ja myslalam, ze jakby cos sie rozwieralo (tzn. szyjka...
) to to jakos czuc... a Ty przeciez zadnych objawow nie mialas... Dbaj o siebie i odpoczywaj...
ja mam wizyte za 2 tygodnie, ale jakos czuje ze nie dam rady dotrwac do terminu porodu, maluszek coraz bardziej sie rozpycha, ja juz w nocy nie moge spac, ciagle mi slabo - mam niby za niskie cisnienie (98/60 i w okolicach) a kiedy mam uczucie, ze mdleje i musze usiasc - tak mialam dzis rano - to mialam za wysokie cisn (146/94 tetno 113)...i badz tu madra

poza tym dzis znowu z nosa polecila mi krew... i to lezac ladnie na lewym boczku i odpoczywajac...:-
-(
och... coraz gorzej:-
-
-(

Larvuniu... jestem w szoku... rozwarcie?? ja myslalam, ze jakby cos sie rozwieralo (tzn. szyjka...
) to to jakos czuc... a Ty przeciez zadnych objawow nie mialas... Dbaj o siebie i odpoczywaj... ja mam wizyte za 2 tygodnie, ale jakos czuje ze nie dam rady dotrwac do terminu porodu, maluszek coraz bardziej sie rozpycha, ja juz w nocy nie moge spac, ciagle mi slabo - mam niby za niskie cisnienie (98/60 i w okolicach) a kiedy mam uczucie, ze mdleje i musze usiasc - tak mialam dzis rano - to mialam za wysokie cisn (146/94 tetno 113)...i badz tu madra

poza tym dzis znowu z nosa polecila mi krew... i to lezac ladnie na lewym boczku i odpoczywajac...:-och... coraz gorzej:-
a takie prawdziwe zakupy planujemy w pazdzierniku bo teraz krucho z kasa

. Maly jest juz glowka w dol i ponoc strasznie zaczyna sie juz pchac na swiat, bo costam juz uciska. No zatkalo mnie jak to uslyszalam! Nastepna wizyta nie jak do tej pory co 1,5 miesiaca a juz za 3 tygodnie a jak bedzie cos sie dziac to mam dzwonic predzej. No mam tez duzo odpoczywac i nie chodzic po schodach za czesto
A ja na nowym mieszkanku bede miala do pokonania 3 pietra az
Na usg mialam isc za tydzien, ale doktorek przesunal to i mowi ze jak przyjde za 3 tyg to w tedy ustalimy termin usg
niech mi ktos to wytlumaczy