reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pamietam że któraś mamcia pytała mnie czy w neidziele przed porodem coś z meżusiem było:-) przepraszam bardzo ze nie pamietam która ale nie mam siły szukać postu:-( wybaczcie:-)

więc odpowiedź brzmi nie:-) hehe ale za to była kąpiel:-) ale nie taka gorąca czy cos:-) poprostu kapiel:-) która jednak wywołała maluszka na ten świat:-)

Witam

Sabinka
to ja pytalam :-) :-p haha :zawstydzona/y: to musze sie chyba z pieszczotek z tatusiem na kapiel zamienic ;-) bo i tak nie pomaga a szczerze powiedziawszy to od 3 dni nawet mi sie niechce, mam chyba jakas lekka depresje, zwlaszcza po tym jak zazartowal i mi powiedzial ze wygladam jak pingwin :wściekła/y: :-( bo mialam czarne spodnie, bialy top i na to czarny sweterek z glebokim wycieciem V :baffled: :angry: nie wiem, moze i tak wygladalam, ale na pewno tak sie czuje :-(

pada śnieg... pada śnieg...

.' * ' .' * ' .* ' .' * ' .' * ' .* '
'.' * ' .' * ' .* .' * ' .' * ' .*
*' .' * ' .' * ' .* .' * ' .' * ' .*

:rofl2:

DZIEń DOBRY!

Padła mi komórka dwa dni temu i zapomnałam naładować :zawstydzona/y: atu Lilka mi napisąła smska że jej wody odchodzą:

9.11.2007, godz 22:23

"Cześć Misia :-) to ja Lilka. Daje znać że i u mnie cos się ruszyło bo wody płodowe mi odeszły a raczej non stop pdchodzą :-) cieszę się ale jestem i przerażona :-) trzymajcie za nas kciuki"

Lilka przepraszam :sorry2:ale mam nadzieję, że wszystko gładko poszło!

reklama
kurcze sabina a moze tak milo i ladnie powiedz zeby znajomi i rodzina poczekali chwilke z tymi odwiedzinami..
w koncu dopiero co wyszlas ze szpitala, jestes zmeczona i musisz sie oswoic z maluchem, odpoczac etc...
u mnie na szczescie wszyscy rozumieli bez tlumaczenia i nie mialam pielgrzymek
wiadomo wpadla jakas najblizsza rodzina ale zawsze pytali czy na pewno moga etc
no i odwiedzny raczej ekspresowe, to mnie obslugiwali a nie ja ich...

kurcze czy ludzie nie kapuja pewnych oczywistych spraw???

ja dzisiaj obudzilam sie o 13 20 :cool2:
szok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry