reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hejka!

Wisienka widzę że jesteś spokojna i nie dajesz się ześwirować ;-)

Mirka wszystkiego najlepszego! :-D

Mam tylko nadzieję, że reszta mam będzie tu zaglądać i pisać, jeśli ich dzieci im na to pozwolą :sorry2:

Jolie kochana ja staram się jak mogę :-p;-)

Ok kochane ja uciekam
Trzymajcie kciuki
Bede pisała do Pati wiec Pani bedzie wam zdawać relacje jak by co.
Buziaki i do zobaczenia po powrocie.

Trzymam mocno!:-)

Idę pouzupełniać listę :-)

reklama
A tak poza tym co u mnie:

Dzisiaj porobiłam dużo żarcia - będę tylko odgrzewać, bo już mnie szlag trafia, jak nie mogę się odczepić od cycojada a tu godziny lecą i obiad w lesie... :happy2:
Nawet 3 prania wstawiłam choć i tak nie widzę końca tego składania, noszenia, wieszania i układania na półkach... :baffled:

Z Wikiem było dużo lepiej. Byl bardziej przewidywalny, jadł co 3 h i przede wszystkim spał - W SWOIM łóżeczku... A Igi to non stop by tylko na rączkach kimał, taki przytulasek z niego. Tak więc go uczę zasypiania i uspokajania się w łóżezku bo chyba jajo zniosę z wyczerpania.

Od przyszłego tygodnia wracam do roboty, tzn mam już dwóch umówionych pacjentów na sobotę, muszę wracać do ludzi żeby nie zwariować i kasę zarabiać, żeby chociaż mieć na waciki :sorry2:

Wiecie od 3 dni leci ze mnie mocniej ale jakby śluz z krwią a nie krew. Takie odczucie jakbym właśnie jajeczkowała... :confused:

Właśnie usypiamy starszego gada. Jak się uda to może wyskoczymy zaraz na imprezkę do znajomych z Igim pod pachą... Chociaż na chwilę :-p:sorry2:

No tak, nie ma Women, nie ma Larvunii, Sabina z dzieckiem, Pati i Sugar na imprezkach i jakieś pustki nastały.
Idę do wanny i do łóżeczka. Do jutra mamusie.

reklama
wiecie co dziewczyny jestem w szoku :szok: :-D tu na forum zarejestrowalam sie ok 2 tyg. temu a dopiero teraz natrafilam na watek gdzie sie powinno przedstawic i po przeczytaniu kazdego postu musze stwierdzic ze mlodziutkie mamcie z Was tak jak i ze mnie :-) a ja zawsze myslalam ze Wy starsze :-p ;-) :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry