reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
LADINA-GRATULACJE!!!Synkowie rzeczywiscie waza swoje jak na blizniaki,gratu;acjeje dla calej rodzinki!!!

Women-a moze juz jutro nasze maluchy sie odwaza wyjsc;-)
zobaczymy-ja trzymam kciuki za ciebie a ty za mnie,ok???

Elbra-apropos suwaczka to wlasnie dostalam e-maila od kolezanki z gratulacjami,ze zostalam mamusia-wnerwilam sie strasznie!!
No ale prawdopodobnie nie usunelam suwaczka-wiec moj blad:tak:
dobra kochane ja sie biore za sprzatanko,bo jak siedze to dziwnie mnie cos lapie i bole z kregoslupa jakies dziwne-jak chodze to jakby przechodzi-wiec do pozniej...

a ja siedze w szlafroku
nic mi sie nie chce
zjadlam tone nutelli i wogule ble
zastanawiam sie czy sie zwlec i pojechac do lerla merla kupic wieszaki i nawilzacz do powietrza bo w domu mam sajgon od tych cholernych kaloryferow

Hello!

Ło matko ale wysyp!!! :szok:

dziewczyny... w środę urodziłam... włanie wróciłyśmy do domku :)

Gaba urodziła się o 11.55, ważyła 3220g i mierzyła 53 cm :)

Rodziłam naturalnie z ZZO.
było cięzko... lece bo mała płacze :)

Godzina 6:45

"Urodziłam Marcelka ! Jestem wykończona, dam znac co i jak jak dojdę do siebie. Mały waży 3880 i jest pod inkubatorem bo nie wszystko jest ok buźka !"

Maluchy urodzily sie 6 listopada, naturalnie, Gustav 2850g,
Vincent 3050g:-D
Porod byl dlugi i meczacy, ale naszczescie wszystko ok.

Ogromne gratulacje dla Izki, Larvuni oraz Ladiny!!! Jesteście dzielne mamuśki!

dziewczynki rozmawiałam z Krecikiem, ona nadal w dwupaku:

Kasiu widzialam ze do mnie pisalas ale jestem w stresie wiec nie podchodze nawet za czesto do kompa
Krecik (7-11-2007 12:55)
colinek nie chce wyjsc
Krecik (7-11-2007 12:55)
juz probowali mi wywolac bo on rosnie a ja mam malo wod i nic nie poszlo
Krecik (7-11-2007 12:56)
teraz kaza mi pic herbatki na wywolanie skurczy no bo przez te wody nie powinni trzymac malego za dlugo w srodku
a on jak na zlosc
takze tak pomykam miedzy szpitalem a domem
Allanek chyba rozumie to wszystko bo wola tylko mama i mama i nikt inny sie nie liczy
Krecik (7-11-2007 12:57)
chodzi i przytula mnie jak tylko ma okazje
serce mi peka jak wiem ze mam go zostawic
no ale coz
mam nadzieje ze u was wszystko oki
Krecik (7-11-2007 12:58)
prosze pozdrow ode mnie dziewczyny i powiedz mi prosze kto juz ma swoje maluszki zebym mogla pogratulowac
Krecik (7-11-2007 12:58)
buziaczki i papa

oraz mam wieści od Marthusi:
aph pisze:
mam wiadomosc od Marthusi:

"hej, hej. U mnie/nas wszystko w porzadku, janadal w dwupaku, Lenka chodzic zaczyna, sil mi brakuje, zeby za nia biegac, a musze miec oczy dookola glowy. Dlatego z braku czasu i sil nie ma mnie na bb. Sciskam Was wszystkie mocno i pozdrawiam cieplo! Ciesze sie, ze napisalas :)"

Dzieki jeszcze raz na Jej namiary. Teraz juz bedziemy spokojne. Mozesz przekaz to dziewczynom na Listopadzie, tez siepewnie uciesza z dobrych wiesci.

Pozdrawiam
Ania - aph

to tyle, lecę do garów! :-p

dziendoberek :-)

super - a ja jeszcze w pizamie haha
wczoraj byla udana noc, w domku bylam po 1 a wstalam 10:45 :-p zjadlam sniadanko, troche posprzatalam, ale przebierac jakos mi sie niechce i wychodzic, paskudna dzisiaj pogoda, caly czas leje :wściekła/y: a tak chcialam isc na dlugi spacer :-(
ciesze sie ze kolejna z nas zostala mamusia - larvunia Serdeczne gratulacje!! :-)

sabinka a mam takie niedyskretne pytanko, Tobie porod zaczal sie samoistnie czy pomagalas z mezem wyjsc maluszkowi? :-) :rofl2: :oo: :-p

to ja spadam, musze jeszcze odkurzyc i moze wezme sobie ciepla kapiel :tak:
milego weekendu zycze :-) :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry