reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Widze ze duzo dzieciaczkow ma problemy z oczkami, od czego to zalezy??

Anitt ja kiedys czytalam ze matka jak mam infekcje narzadow wew. to dzieci sie rodza z zakazeniem oczek, chociaz nie twierdze ze pati ma :no: takie malenstwa sa poprostu strasznie wrazliwe i infekcje oczek moga miec od wszystkiego, nawet malego pylku kurzu.

A tak w ogole to super ze juz cos Ci sie zaczyna dziac, moze urodzisz o terminie :-):-D

reklama
dziekuję Pati dziękuję Sugar:-) kochane jesteście:-)
Sugar no no a moze to dziś:-) heh
Mirka Wisienka i inne mamcie 2 w 1:-) już niedługo zobaczycie:-):-)

wiadomość od Larvuni:

"Nadal nie chcę mi go dać:( coś ma jakieś szmery przy oddychaniu i nawet do cyca nie dają:( Strasznie mi smutno...Pozdrów mamuski z BB"

Larvuniu wszystko będzie dobrze zobaczysz!!!!!

Pati rozumiem Cie co czujesz, a wlasciwie staram sie rozumiec bo dopiero bycie mama przedemna, ale pamietam jak moj piesek mial chore oczko to jaki to byl stres dla mnie, a co dopiero jak wlasne dziecko ma i nic nie pomaga :baffled: tez bym chyba padla u okulisty :szok: ale nic sie nie martw, na pewno bedzie wszystko dobrze, zreszta musi byc!! Trzymam kciuki za Ciebie i synka :tak: :-)

Sabinka Ty to masz super :-) urodzilas tydzien przed terminem, bez komplikacji, nacinania itd, z synkiem tez chyba nie masz problemow, pisalas o kropeczkach, ale mamcie twierdza ze to nic powaznego wiec tylko Ci pozazdroscic :-) :-D

Wisienka ja tam nie chwalę go jeszcze bo różnie bywa:-) na dzień dzisiejszy jest ok:-) śpi pięknie itd:-) budzi sie w nocy o 24 potem o 3 i nast. ok. 6.30:-) wiec same wiecie extra...ale.......:-) nigdy nie wiadomo czy mu sie nie przestawi:-) więc go nie chwalę jakoś bardzo:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry