reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Joli ale women chyba jeszcze nie urodziła:-)

:sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D Czego ślepy nie doczyta, tego nie będzie wiedział :-) już tak się przyzwyczaiłam do czytania, że kolejne mamy rodzą, że jakoś nawet nie zauważyłam, że to pomiar z USG, a to, że lekarz miał później omówić sprawę z wywoływaniem to mnie zdziwiło, po co po porodzie to omawiać, zwłaszcza, że "przeczytałam", że Women miała cesarkę? :-D:-D Już mi naprawdę na oczy padło. Wyobraźnię mam niezłą, co?

reklama
Ale przynajmniej przez moje zwidy jakieś poruszenie sie zrobiło na bb, bo tak smutno było ;-)

No to Sugar już bliżej niż dalej. Życzę, żeby to było już to.

jedziemy dzisiaj z Marcelkiem do szpitala do okulisty:-(
pediatra mówi ze nie ma co czekać tylko trzeba działać
pewnie mu będą kanalik przepychać...:shocked2:
może wi któraś z Was na czym to polega? i czy boli bobaska:confused::-(:-(:-(

Witam po krotkiej przerwie.

LARVUNIU GRATULACJE!! Doczekalas sie w koncu na Marcelka, mam nadzieje ze wszystko ok :)

LADINKO GRATULACJE!! Super dorodne blizniaki, podziwiam cie :)

Ja w sobote bylam w szpitalu, bo zaczelam krwawic i mialam skurcze, ale okazalo sie ze to nic groznego, tylko czop. W sumie juz trzeci dzien mam sluz podbarwiany krwia, ale nic sie nie dzieje jeszcze konkretnie. W kazdym razie zrobilismy probe generalna drogi do szpitala :)

Ciekawe ile to jeszcze potrwa...

jedziemy dzisiaj z Marcelkiem do szpitala do okulisty:-(
pediatra mówi ze nie ma co czekać tylko trzeba działać
pewnie mu będą kanalik przepychać...:shocked2:
może wi któraś z Was na czym to polega? i czy boli bobaska:confused::-(:-(:-(

Pati biedny Marcelek, napewno bedzie dzielny. Widze ze duzo dzieciaczkow ma problemy z oczkami, od czego to zalezy??

Pati pewnie najlepiej wyjaśni Ci okulista jak wygląda takie czyszczenie kanalika, na jakimś forum znalazłam to: "podobno przepychają kanalik czymś w rodzaju drucika". A moja koleżanka (która ma małego synka i miała na to iść, mówiła, że właśnie jakoś tak to wygląda). Bądź dobrej myśli. Ściskam Was ciepło.

dzięki Kochane...:tak:;-)
szczerze mówiąć to mnie serce boli jak sobie pomyśle o jakiś drucikach w oczku malutkiego;-)
chyba padnę u tego okulisty,już mam nerwy jak cholera:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry