reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
women no wlasnie nie znam zadnych kolysanek i czasem zeby uspokic mala wymyslam jakies gupie pioseneczki:-) maz sie juz ze mnie nabija:-p
czasem tez puszczam jej muzyke bobasa, sluchalam jej przez cala ciaze i mala juz ja kojarzy, zasypia bardzo czesto przy niej:tak:

Ja sobie kawusie pije, cos mnie naszlo, moze przez te niskie cisnienie.
Mojej corci chyba tez sie udziela pogoda bo po 5godzinach musialam ja dobudzic na karmienie-co jej sie nie podobalo ale wessala sie w koncu w cyca i widac ze byla glodna bo lykala baardzo glosno:-p zasnela w trakcie i spi :szok: nawet nie mialam sumienia jej odbekiwac tak twardo zasnela. Albo zmeczone dziecko albo szykuje sily na nocke dla swoich rodzicow:-p a ja zamiast spac z nia pije kawke i sie obijam:-p:-p Jutro pierwsza wizyta kontrolna u lekarza, jak takie wizyty wygladaja???dlugo trwaja?

reklama
ignacy ma kolysanki mini mini i sa super, wlaczam mu przed snem zawsze
teraz jest 2 cz i mam zamiar kupic

u nas katar jakos znika
grucha, sterimar ii nasivin
do tego pielucha mokra na kaloryfer i kropelki mietowe z goraca woda w misce pod kolyska...

uff

ja juz chrzanie tabsy
bralam cilest a potem yasmin przed ciaza of kors z ignacym i bylo ok
teraz zakladam mirene i juz zapominam o tej sprawie raz a porzadnie:cool2:

A gdzie mozna kupic te kołysanki mini mini?I ile kosztują?Sprawdze jeszcze na necie może bedą?
My z katarem sie jeszcze męczymy,czekam na tate az wroci zeby isc do apteki po sterimar lub nasivin.

dziewczyny dziekuje za odpowiedzi

my poszlysmy na ''spacer''--tutaj sa takie zaspy ze o spacerze mozna zapomniec--- ja z Milenka na podworku lepilysmy duzego balwana :-) i tak jakos godzina na sniegu nam zeszla
Hania sobie spala i od spaceru wypila mleczko i spi

ja cosik z grubsza chatke ogarnelam,obiad zrobilam i padam :happy2:

Wisienko u nas tez czesto sa czkawki i bardzo dlugo
wtedy wyciagam cyca jak juz mala dlugo sie meczy,popije i przechodzi
innego sposobu nei znam

Ja tez daje cyca i przechodzi czkawka.A co do odbijania to nie zawsze małego biore do odbicia,zawsze po butli ale po cycku to zalezy,jak zasnie to go dokładam na boczek tylko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry