• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

reklama
klaudzia, pytalam swoja polozna za magnez, tzn, powiedzialam jej, ze mialam skurcze lydek i ze na to kupilam sobie magnez i sie dowiedzialam, ze moge tylko taki, ktory jest dla ciezarnych, bo dawki sa rozne, wiec moze byc jakis zestaw witamin i mineralow dla ciezarnych, ktore zawieraja magnez, chociaz pewnie sa o wiele drozsze. ja swoj magnez oddalam siostrze i codziennie jadllam banana bo potas tez pomaga i przeszlo po 2 dniach

A jak Ci się wchłania, bo mi jak zaczęłam jeść biofer godzinę przed posiłkiem dopiero hemoglobina się podniosła, a wcześniej bez efektów, ale teraz mam z 11 na 12 więc ładnie :tak:

Mi to w ogole kazal brac 6 tabletek ascoferu i 1 femiferalu.Ale chyba zdeka oszalał i biorę mniej .Za to jem wiecej produktów bogatych w żelazo.wyniki mam coraz lepsze.
Słyszałam że łykanie tak dużych ilosci zelaza zle wpływa na zęby które mogą nawet wypaść w ciązy!

Mi to w ogole kazal brac 6 tabletek ascoferu i 1 femiferalu.Ale chyba zdeka oszalał i biorę mniej .Za to jem wiecej produktów bogatych w żelazo.wyniki mam coraz lepsze.
Słyszałam że łykanie tak dużych ilosci zelaza zle wpływa na zęby które mogą nawet wypaść w ciązy!

Ja jem 2 tabletki dziennie godzinę przd posiłkiem. Słyszałam, ze żelazo uszkadza zęby więc staram się tak łykać, żeby o zęby nie dotykać- ale czy to coś daje to nie wiem.

HELOŁ!!!!!!!!!! Wróciliśmy ze szpitala! Potrzymali nas pro forma bo już przy przyjęciu to co najgorsze wykluczyli... Poziom wód się zmniejszył i ogólnie czujemy się super, tyle że niezbyt umiałam spać, bo sale ośmioosobowe:eek::szok:... Tak więc jutro postarram się nadgonić zaległości na bb, a tymczasem idę się wykąpać, obejrzeć mjakmiłość:-p:-D i spać:tak:... A powiedzcie mi tylko: czy któraś w szpitalu, działio się coś groźnego przez te parę dni gdy mnie nie było?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry