Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
HELOŁ!!!!!!!!!! Wróciliśmy ze szpitala! Potrzymali nas pro forma bo już przy przyjęciu to co najgorsze wykluczyli... Poziom wód się zmniejszył i ogólnie czujemy się super, tyle że niezbyt umiałam spać, bo sale ośmioosobowe... Tak więc jutro postarram się nadgonić zaległości na bb, a tymczasem idę się wykąpać, obejrzeć mjakmiłość
i spać
... A powiedzcie mi tylko: czy któraś w szpitalu, działio się coś groźnego przez te parę dni gdy mnie nie było?
Mamulcia dobrze ,że jesteście i że wszystko ok.
Ja po tych moim żelazie [sorbifer dudules ]nie bardzo się czuję ogólnie jestem bardziej osłabiona i jesyt mi strasznie nie dobrze na żołądku. Wy też miałyście podobne objawy?
chyba terazto już możecie się zabrać za zakupy bez obawy o zapeszenie.Witajcie kobietki niestety nie udało mi się narobić wszystkiego. Przeczytałam kilka ostatnich stron i wrócił temat wyprawki dla maluszka. A ja nadal nie mam zupełnie nic oprócz remontu( Przeraża mnie to troszke. Wczoraj rozmawiał o tym z mężem, ale on mówi tak z jednej strony kupiłbym już wszystko, ale z drugiej trasznie się boje, żeby nie zapeszyć. JA chyba tak samo podchodzę do tego. Narazie z zakupami sie wstrzymujemy, chyba zdążymy.
super, ze już jesteście cali i zdrowi!!HELOŁ!!!!!!!!!! Wróciliśmy ze szpitala! Potrzymali nas pro forma bo już przy przyjęciu to co najgorsze wykluczyli... Poziom wód się zmniejszył i ogólnie czujemy się super, tyle że niezbyt umiałam spać, bo sale ośmioosobowe... Tak więc jutro postarram się nadgonić zaległości na bb, a tymczasem idę się wykąpać, obejrzeć mjakmiłość
i spać
... A powiedzcie mi tylko: czy któraś w szpitalu, działio się coś groźnego przez te parę dni gdy mnie nie było?

Witam sie wieczorkiem!!
Własnie ze szkoly rodzenia przyjechalismy i omawialismy dzis drugi etap porodu i po omowieniu zobaczylismy co i jak na filmie. Moj mąż jeszcze o tym nie wie, ale ja nie mam tyle sily psychicznej, żeby przejsc przez to dwa razy. To bedzie na pewno nasze jedyne dziecko. Pocieszam sie, ze jestem twardzielka i tyle i dam sobie rade jak wszystkie inne, ale...