Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HELOŁ!!!!!!!!!! Wróciliśmy ze szpitala! Potrzymali nas pro forma bo już przy przyjęciu to co najgorsze wykluczyli... Poziom wód się zmniejszył i ogólnie czujemy się super, tyle że niezbyt umiałam spać, bo sale ośmioosobowe... Tak więc jutro postarram się nadgonić zaległości na bb, a tymczasem idę się wykąpać, obejrzeć mjakmiłość
i spać
... A powiedzcie mi tylko: czy któraś w szpitalu, działio się coś groźnego przez te parę dni gdy mnie nie było?
Mamulcia dobrze ,że jesteście i że wszystko ok.
Ja po tych moim żelazie [sorbifer dudules ]nie bardzo się czuję ogólnie jestem bardziej osłabiona i jesyt mi strasznie nie dobrze na żołądku. Wy też miałyście podobne objawy?
chyba terazto już możecie się zabrać za zakupy bez obawy o zapeszenie.Witajcie kobietki niestety nie udało mi się narobić wszystkiego. Przeczytałam kilka ostatnich stron i wrócił temat wyprawki dla maluszka. A ja nadal nie mam zupełnie nic oprócz remontu( Przeraża mnie to troszke. Wczoraj rozmawiał o tym z mężem, ale on mówi tak z jednej strony kupiłbym już wszystko, ale z drugiej trasznie się boje, żeby nie zapeszyć. JA chyba tak samo podchodzę do tego. Narazie z zakupami sie wstrzymujemy, chyba zdążymy.
super, ze już jesteście cali i zdrowi!!HELOŁ!!!!!!!!!! Wróciliśmy ze szpitala! Potrzymali nas pro forma bo już przy przyjęciu to co najgorsze wykluczyli... Poziom wód się zmniejszył i ogólnie czujemy się super, tyle że niezbyt umiałam spać, bo sale ośmioosobowe... Tak więc jutro postarram się nadgonić zaległości na bb, a tymczasem idę się wykąpać, obejrzeć mjakmiłość
i spać
... A powiedzcie mi tylko: czy któraś w szpitalu, działio się coś groźnego przez te parę dni gdy mnie nie było?

Witam sie wieczorkiem!!
Własnie ze szkoly rodzenia przyjechalismy i omawialismy dzis drugi etap porodu i po omowieniu zobaczylismy co i jak na filmie. Moj mąż jeszcze o tym nie wie, ale ja nie mam tyle sily psychicznej, żeby przejsc przez to dwa razy. To bedzie na pewno nasze jedyne dziecko. Pocieszam sie, ze jestem twardzielka i tyle i dam sobie rade jak wszystkie inne, ale...