Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak jutro będzie kolejny dzień typu "ty powiedz dla Ł, że..." to chyba jej wygarnę, że sama moze mu to powiedzieć a nie męczyć mnie....Brzuch mnie zaczął boleć tak jak do @ :--
-( Dzwoniłam do lekarza, kazał brac scopolan i no-spe na zmiane. Jaak nie przejdzie do 23 to na izbę przyjęć :-
-
-
-(
Moja teściowa postanowiła mianować mnie mediatorem problemów jej i mojego męża. Powód: mąż jej nie słucha i wszystko co teściowa powie spływa po nim... A ja chcę być dobrą synową i męczę się z jej wywodamiJak jutro będzie kolejny dzień typu "ty powiedz dla Ł, że..." to chyba jej wygarnę, że sama moze mu to powiedzieć a nie męczyć mnie....
Brzuch mnie zaczął boleć tak jak do @ :--
-( Dzwoniłam do lekarza, kazał brac scopolan i no-spe na zmiane. Jaak nie przejdzie do 23 to na izbę przyjęć :-
-
-
-(
nie martw się!
u nas występuje coś takiego jak "dla" albo inne naleciałości z języka rosyjskiego. Jak studiowałam w Warszawie, to dało się poznać Podlasian po śledzikowaniu i zaciąganiu, ale to już jest coraz rzadsze zjawisko. Moja teściowa to i śledzikuje i zaciąga i na dodatek przekręca słowa.Ja mam w okolicy 110/55, ostatnio nawet nizsze, ale na szczescie lepiej miec nizsze niz za wysokie, bo to juz nie jest zbyt bezpiecze.
.

Już spałam dzisiaj raz w ciągu dnia i nic... A uczelnią się nie stresuję, bo jestem teraz na zwolnieniu i sobie powolutku piszę. Pierwszy rozdział na pewno do poniedziałku napiszę i nie martwię się tym moim chorym promotorem. Nie wiem co jest... Pozostało brać tabletki i oczekiwać zmian na lepsze...