Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No daje czadu.A to ojciec jej szefa więc nic zrobić się nie da.Nawet ten szef jego syn już nie ma cierpliwości do niegohehehe naprawdę niezły....
chyba mu 5 klepki brakuje;-) chociż nie raz też różne przypadki widziałam
ale ten jest najlepszy.... heheh![]()

:-)
ale jestem już przyjęta do szpitala więc musze zostać więc zdenerwowana dzwonie do swojego gina i mu o tym mówie (dzień wcześniej stwierdził że ma pół cm) na to on że zaraz zadzwoni do ordynatora żeby mnie zbadał bo tymi lekarkami w szpitalu nie ma co się przejmować bo gadają głupoty ... w między czasie spotkałam położną która ma mi przyjść do porodu i mówie jej jak jest na to ona że pogada z ordynatorem ...po paru godzinach wezwał mnie ordynator i stwierdził że trzeba założyć pessar nie badając mnie przy tym bo jeżeli mój gin tak mówi to tak trzeba (wcześniej był tam ordynatorem i jego szefem) 
troche cyrk na kółkach ale dobrze że już jestem w domu

normalnie nie mogę tego słuchać...
jak tak można... lekarz.... 

hej dziewczyny, wyzalilam sie juz na watku o samopoczuciu, ale wciaz nie moge przebolec tej
mojej wrednej lekarki... nie dosc, ze straszyla smiercia dzidzi w brzuciu to stwierdzila, ze
ta pcha sie na swiat... ja zadowolona, ze dotrwalam do 32 tygodnia mowie "ale teraz jak
przyjdzie na swiat to juz..." a lekarka przerywa mi i mowi "bedzie niedorozwinieta"!
myslalam, ze zaraz jej odpowiem, ze sama jest niedorozwinieta, a moja dzidzia rozwinieta
jest super i na pewno madrzejsza od takiej durnej lekarki...