Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe eheheswietnie kochana oby tak dalej,w sumie to podobnie jak ja.Ja bylam w pon u gina i moj robaczek mial wtedy 21mm :-)GRATULACJEależ się cieszę moja dzidzia ma 20 mm a ciąża ma 8 tygodni i 2 dni, rośnie i serduszko bije poczułam ogromną ulgę i zachwyt ze szczęścia
. Szczerze to uważam, że on nic nie widział na tym monitorze, ja tym bardziej. Stwierdził, że ciaża jest pojedyncza (podejrzewano u mnie bliźniaki jak pisałam wcześniej), okazało się,że jest jeden zarodek, który ma 13 mm. Jestem w ciazy 6 tygoni i 5 dni. Ciąża rozwija się pozytywnie, tak przynajmniej twierdzi lekarz. Tak za 3 tygodnie mam zamiar isć jeszcze raz ale tym razem prywatnie, by usłyszeć bijące serduszko naszego maleństwa. 

hejka nie denerwuj sie bo urodzie szkodzi;-)no i dzidzi przede wszytskim,wiem ze takie sytuacje wkurzaja ale najwazniejsze ze jest wszytsko okiCzesć dziewczyny:-)
Jak tam samopoczucie????
Ja wlaśnie wrociłam z badania USG i jestem strasznie zla i zawiedziona. Mialam skierowanie od mojego lekarza do szpitala na USG, na którym było wyraźnie napisane, że USG miało zostac wykonane wewnętrznie przez macice. Lekarz, który robił mi USG stwierdził, że zrobimy przez brzuch, mimo tak małej ciąży, bo on ma bardzo dobry sprzęt i nie potrzebne bedzie badanie wewnętrzne. Szczerze to uważam, że on nic nie widział na tym monitorze, ja tym bardziej. Stwierdził, że ciaża jest pojedyncza (podejrzewano u mnie bliźniaki jak pisałam wcześniej), okazało się,że jest jeden zarodek, który ma 13 mm. Jestem w ciazy 6 tygoni i 5 dni. Ciąża rozwija się pozytywnie, tak przynajmniej twierdzi lekarz. Tak za 3 tygodnie mam zamiar isć jeszcze raz ale tym razem prywatnie, by usłyszeć bijące serduszko naszego maleństwa.
Pozdrawiam wszystkie przyszłę mamusie![]()
hejka nie denerwuj sie bo urodzie szkodzi;-)no i dzidzi przede wszytskim,wiem ze takie sytuacje wkurzaja ale najwazniejsze ze jest wszytsko oki
pozdrawiam
do dzudziakowa:
fajnie ze u Ciebie takie pozytwne nastawienie i ze nie masz wymiotow.Ja tez czuje sie juz coraz lepiej,tylko niekiedy dokuczaja mi mdlosci ale idzie wytrzymacja tez mam dzis wspanialy humor ,taka pogoda az zyc sie chce,pierwszy spacerek w bluzie no i brzusio rosnie
pozdrawiam