Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Czesc
Ja to od tych spacerow po lesie wczoraj 2 razy spalam w ciagu dnia. Dzis powiedzielismy znajomym i strasznie sie cieszyli, az smiesznie było. Jak ktoś juz ma dzieci to jednak inaczej reaguje. Tylko troche mi sie przykro zrobiło jak kolega zasugerował, że mało się cieszymy. Zeby chłop wiedział jak ja się boję, przez to już nie cieszę się tak jak w pierwszej ciąży, nie potrafię. Teraz jest inaczej jakoś. Jestem ostrożniejsza jakby. Ale jestem dobrej myśli, może inne dziewczyny po poronieniu to zrozumieją.
Witam wszystkie przyszle mamy.
Jakis czas nie bylam obecna na forum...dopadla nas grypa żoladkowa,cala rodzinka sie rozchorowala i moja biedna coreczka,ale na szczescie nie przechodzila jej tak ciezko.Teraz meczy ja jeszcze rozwolnienie.Ja mialam wyjety z zycia jeden dzien,caly przelezalam w lozku.
Teraz juz lepiej,tak wiec bede czesciej zagladac.Tym czasem zycze DOBREJ NOCY
ja dzisiaj dostałam jakiegoś krwawienia....:-(
strasznie się boję... we wtorek mam usg....
chyba nie wytrzymam do tego czasu.......
Witajcie. O 14 30 mam usg, nie mogę się doczekać no i oczywiście mam stracha. Czy Wam lekarz na us okeślal szybkość echa plodu, bo mi tak. Seduszko mojego skarba biło 164, czy Wy macie takie informacje?
o 24.00
, rozbolała mnie głowa :-(, co godzinę budziłam się na siku! no szok! Ja doskonale rozumiem. Pierwsza ciaze poronilam, wiec teraz na razie nawet rodzicom nie mowimy. Niech minie te 12 tygodni to powiemy....Czesc
. Zeby chłop wiedział jak ja się boję, przez to już nie cieszę się tak jak w pierwszej ciąży, nie potrafię. Teraz jest inaczej jakoś. Jestem ostrożniejsza jakby. Ale jestem dobrej myśli, może inne dziewczyny po poronieniu to zrozumieją.
Mieszkam tu juz ponad 10 lat, a w Polsce bywam roznie, czasem raz w roku, czasem rzadziej lub czesciej, ale z reguly na minimum miesiac....do miran ale masz fajnie tak cieplutko,a jak dlugo juz tam mieszkasz i napisz czy czesto bywasz w Polsce![]()
;-) mam nadzieję że Twój dzisiejszy wynik usg będzie pozytywny
ja dzisiaj byłam u mojego ginka na wizycie i natchnął mnie optymizmem, wierzę że wszystko będzie dobrze :-) a co do tętna dziecka to miałam wynik podobny do Twojego, a taki wynik jest jak najbardziej ok