reklama

Listopad 2009

reklama
no jak spodnie mokre, przez wkładkę przeciekło- to nie tak znowu mało....

kurde, właśnie spojrzałam w lustro.. dziewczyny- jak ja spuchłam! masakra jakaś. jak balon! paluchy jak serdelki się porobiły!!!
szok!!

heh... naszczescie juz niedlugo zejdzie z nas ta opuchlizna i bedziemy slicznie wygladac...

za to moja tesciowa oczywiscie wie swoje i jak zazartowalam!!!! ze na swieta bede wygladac jak modelka to stwierdzila ze napewno nie i conajmniej do lata bede dalej gruba. a najbardziej interesowalo ja to ile przytylam... wkoncu powiedzialam jej ze chwalic to sie bede ile schudlam a nie ile przytylam :wściekła/y::eek: gow** ja to za przeproszeniem obchodzi... no tak ale rzucila palenie przytyla 15kg i teraz probuje sie jakos pocieszyc.... nie dam jej tej satysfakcji :-D:-D

Babeczki
Mam pytanie za 100pkt
Od ok pół godz dosyć mocno boli mnie brzuch. Tzn czuję jakby mi ktoś położył dodatkowe obciążenie w postaci np cegieł na brzuch pod żebrami. Ledwo dycham i sie poruszam, a na dodatek coś tam starsznie bulgocze (tak własnie kilka cm pod żebrami):eek:
Gazy to raczej niżej się odzywają prawda...?
Czy którejś coś wiadomo na ten temat? Co to jest? :eek:

Babeczki
Mam pytanie za 100pkt
Od ok pół godz dosyć mocno boli mnie brzuch. Tzn czuję jakby mi ktoś położył dodatkowe obciążenie w postaci np cegieł na brzuch pod żebrami. Ledwo dycham i sie poruszam, a na dodatek coś tam starsznie bulgocze (tak własnie kilka cm pod żebrami):eek:
? mi tez czasem bulgocze...moze to dzidzia ci na cos uciska? i dlateo boli...ja od wczoraj mam wrazenie jakby mi ktos kamieni dolozyl do brzucha i boli ale mnie na dole, wiec nie wiem....:confused:

jak to mawia mój tato: tylko kobieta kobiecie może tak dopier***
:-p

:-D:-D:-D:-D dobre

Babeczki
Mam pytanie za 100pkt

Mary ja tez tak mam i to juz od dluzszego czasu. Mysle ze to dzidzi sie tak uklada i naciska nam na cos. nie martw sie. napewno wszystko jest dobrze. Zrob sobie kapiel moze pomoze, mi pomaga czesto maly zmieni pozycje i jest lepiej :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry