Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Za bardzo nie doczytałam co u Was
u nas ostatnio nie było wesoło! najpierw chorował mój mąż, potem zaraził mnie, no i nie ominęło niestety Martysi na szczęście to tylko katar i kaszel, zwykłe przeziębienie i już mija, ale przez pierwsze dwa dni mnalutka bardzo się męczyła, bo ten cholerny katar nie dawał jej spać wyciągał jej glutki i po tym zasypiała na jakąś godzinkę, a potem budziła się z płaczem! i takie mielismy dwie nocki! ale przetrwaliśmy i już jest lepiej. w tym tygodniu wybieram się z małą na kontrolę do pediatry! mam nadzieję, że nadal w oskrzelach i płuckach będzie miała wszystko ok!
no uciekam, bo jeszcze sporo roboty przede mną
nie wiem kiedy znów się odezwę póki co nadal jesteśmy u rodziców! planujemy najpóźniej w niedzielę wrócić do domu i mam nadzieję, że nic nam planów nie zburzy!(tak jak ostatnio te cholerne choróbska). jak się mąż zorientował to się odizolował ode mnie i małej, ale nic to nie dałopewnie zarażał już wcześniej
Ściskam i pozdrawiam

Ooooo - no to sporo pracy pewnie miałas i to z maluszkiem u boku...Witajcie laseczki :-)
bardzo teskniłam. Własciwie pare dni przed swietami się przerowadzaliśmy. Ni emiałam kiedy sie odezwac.No i nie było internetu.Klaudzia wczoraj mnie zmobilizowala i juz neta mam.
pewnie nie przebrne przez to co u Was![]()
Ooooo - no to sporo pracy pewnie miałas i to z maluszkiem u boku...
Póki co nie mamy swojego mieszkanka i wynajmujemy. A trafiła nam się okazja . Mieszkanko pokój większe i taniej niż do tej pory mieliśmy i jeszcze na tym osiedlu co mieszkamy od 3 lat.Także przeprowadzka z bloku do bloku.Gdyby nie pomoc rodzinki to nie wygrzebałym się do dziś. 
U nas koleda bedzie za tydzien w niedziele od 13.00 i na dodatek mamy chrzciny o 11.15 . Zastanawiam sie jak pogodzic te 2 uroczystosci. Przyjac ksiadza na rodzinny obiad po chrzcinach;-)

Witajcie laseczki :-)
bardzo teskniłam. Własciwie pare dni przed swietami się przerowadzaliśmy. Ni emiałam kiedy sie odezwac.No i nie było internetu.Klaudzia wczoraj mnie zmobilizowala i juz neta mam.
pewnie nie przebrne przez to co u Was![]()