reklama

Listopad 2009

czat juz zrobiony a adres aby on byl tylko nasz dalam na zamknietym forum chyba ze myslicie inaczej to mozecie dac linka tutaj mysle dobry pomysl tam zawsze na bieżąco ktos moze byc i pogadac wieczorami chociażby :)

reklama
:no: mojego D zmotywowało to że powiedziąłam że nie mam zamiaru wozić go z małą i ją przebudzać bo trzeba akurat o tej godz jechać do pracy a o tej wracać i dziecko nie będzie mogło sę wyspać....

doby pomysł... jak bdziesz wiedziąła co i jak daj znać:tak:
a ja napisę do admia może jak będzie ta renowacja to też oże utworz czat;-)
mojego wożą koledzy :baffled:

czat juz zrobiony a adres aby on byl tylko nasz dalam na zamknietym forum chyba ze myslicie inaczej to mozecie dac linka tutaj mysle dobry pomysl tam zawsze na bieżąco ktos moze byc i pogadac wieczorami chociażby :)
eeee a ja nie wiem czy bede umiała :-(:-(:-(

klaudza i AniaSM wchodziły im działały :|

kilolku moze nie masz tesz javy wiec wejdz na czat na onet i ona automatycznie powinna ci zainstalowac sie

www.czat.onet.pl i na byle jaki pokój na chwile zaloguj sie i pozniej do nas

Ostatnia edycja:
mam problem techniczny:sorry2: ostatnio mialam wyczyszczony ze wszystkiego komp bo wirusy a forum nasze prywatne mialam zapisane w ulubionych i teraz juz go nie mam i zupelnie nie mam pojecia gdzie mam to teraz znalesc....:sorry2::sorry2::sorry2: help:sorry2::zawstydzona/y:

juz mam....nie bylo pytania:-p:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry