xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
oglądałam wczoraj spacerówki dla małej bo niedługo przejdzie w spacerówke:-) w gondoli lezec nie chce a fotelik nie za wygodny jest na dlugie spacerki ... zastanawiamy się z mężem nad guinny buzz może któraś z was ma taki wózek?? może coś doradzicie hm? jeszcze podoba mi sie maxi cosi mura4 i 3 ale troszke cięzkie do prowadzenia jak dla mnieale też fajne :-) najważniejsze dla mnie to to żeby siedzisko było można odwracać żebym mogła sobie popatrzeć na gwiazdeczke :-)
Marzena szczerze, calym sercem moge Ci polecic BUZZA. Kazda listopadowka ktora go posiada zachwyca sie nim

:-)
cud miod i orzeszki. Zwinny, lekki, prezentuje sie bajecznie, siedzisko przekladane no i co najwazniejsze wygodne dla skarbow. wiem bo codziennie uzywamy gondoli i ramy buzza a w spacerowce tez juz zaliczyl spacerek. Zerknij sobie kilka stro wczesniej na zakupach wstawialam fotki ze spacerku
ale też fajne :-) najważniejsze dla mnie to to żeby siedzisko było można odwracać żebym mogła sobie popatrzeć na gwiazdeczke :-)

podaj linka co?
mało sie nie rozebrałam tak ciepło było
byliśmy u męża w pracy zajzec Amelka popodrywała tatusia i wujków i w drodze powrotniej padła jak kawka jak doszłyśmy do domu to nawet jej nie rozbierałam dospała sobie w ubraniach :-) ja sobie posprzatałam pranko wstawiłam a teraz będę leniuchować :-)