mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
No gdzie tam - wogóle nie podobne... ale do Asi i owszem - jakby siostrami były....a D mówi że do Twojej Soni jest podobna jak mu filmik pokazałam na YT![]()
nie żebym coś sugerowała... ;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No gdzie tam - wogóle nie podobne... ale do Asi i owszem - jakby siostrami były....a D mówi że do Twojej Soni jest podobna jak mu filmik pokazałam na YT![]()

No co ty??!??Pierwsze słysze....
Mnie to sie zawsze wydawalo ze u takich szkrabów to ten kolczyk jednak jest obciązeniem dla uszka, poza tym dziecko ciagle cos tam majstruje no i wogole...
Moze trzeba mi sie dokształcic w tej kwestii....![]()
no to jam mam powiedzieć jak było.. i kiedy najlepiej przebić to powiem tak.100 latek dla córci)
a jesli chodzi o uszka, to jak to zniosla? nie plakala ? tez chcialabym mojej kolczyki zalozyc ale moj K twierdzi ze jest za mała i będzie ciągnęła za uszy i jeszcze sobie przerwie :/ ale ja myślę ze wkrętami to sobie nie przerwie przecież. Będę musiała ponegocjowac o te dziurki w uszkach hehe![]()
predzej roczne dziecko któremu będzie "coś tam" wadzić

no ale w hiszpanii czy gdzies przebijaja od razu po urodzeniu i dzieci zyja ;-):-)dla mnie to akurat;-) wiadomo każdy przebije kiedyt będzie chciał.. wcześniej bym nie przebiła ale 3 msc jest ok...Mimo to 3 miesiace to jednak strasznie szybkono ale w hiszpanii czy gdzies przebijaja od razu po urodzeniu i dzieci zyja ;-):-)
Kamcia pamietaj zeby krecic tym kolczykiem az do zagojenia.

porównamy jak się spotkamyNo gdzie tam - wogóle nie podobne... ale do Asi i owszem - jakby siostrami były....
nie żebym coś sugerowała... ;-)![]()

dołączę...A ja naraze sie zwolenniczkom buzza i powiem ze on mnie WOGOLE nie pociaga![]()

i ja teżdołączę...![]()