martolinka
Mama i nie tylko :-)
super zdjęcie
co z spotkanie
Kamcia , gdyby Antek był dziewczynką też bym mu juz przebiła
co z spotkanie
Kamcia , gdyby Antek był dziewczynką też bym mu juz przebiła

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co z spotkanie

i ja teżi ja też![]()

Ale dostaniemy po uszach
mysle, ze i tak trzeba paszport bo przeciez kazdy musi pokazac jakis dowod torzsamosci...nawet maluszkii ja też
A co jest jeżeli jedziemy do krajów UE? Orientujecie się może czy trzeba dziecku jakiś dokument wyrabiać?
Ze teraz dla dziecka do 5 roku życia ( o ile się nie mylę) wyrabia się paszport na rok czasu,nie trzeba być z dzieckiem w urzędzie, chyba że będzie to paszport biometryczny.
o rety co mozna robic 2 godziny na spacerze, a wogole w jakim wy kraju zyjecie bo u mnie zimnica i wiatr. Juz te mrozy byly lepsze, bo teraz strach wyjsc na zewnatrzu mnie dzis bylo 10 stopni !! na plusie szokbylam z malym 2 razy na spacerku
i widze ze jak maly sobie pochodzi wiecej po podwórku to pozniej w nocy gorzej spi hehehe bo sie wyspi w dzien
no ale coz
niedługo maj zmienie na spacerowke i bedzie podziwial widoki
![]()
Ale jesteście okropne kolezankii ja też
jestem zwolenniczka tradycyjnych 4 kółekAle dostaniemy po uszach
![]()

o rety co mozna robic 2 godziny na spacerze, a wogole w jakim wy kraju zyjecie bo u mnie zimnica i wiatr. Juz te mrozy byly lepsze, bo teraz strach wyjsc na zewnatrz
wyszlam doslownie na 15 min z dziewczynami.
Z tego co wiem to w Pl nie znajdziesz osoby ktora przebije Ci szybciej uszka niz po 6 miesiacu.

U mnie tez pizdziawa jak strasznawyszlam doslownie na 15 min z dziewczynami.
a na piecu świeci sie lampka ze piec zablokowany. No to spróbowałam recznie bez timera - tez nie działa... Nie możlliwe zeby juz sie skonczył olej bo tankowaliśmy cały zbiornik przed Bożym Narodzeniem. 

ale jak na poczatek to i tak dumna z niej jestem
chciałam zdjęcie wstawić ale nie wiem czy tutaj czy gdzie indziej? żeby pózniej nie było bo zauważyłam że tutaj trzymana jest dyscyplina 
niech wam bedzie :-) ja swojego czasu tez byłam zwolenniczka czterech kółek jak wybieralismy wozek to nawet nie spojrzałam na 3 kółka ale cos mnie trafiło i kupiliśmy quinny speed sx i tak teraz nie chce nic innego prócz trzech kółek
ale kazdy jest inny powtarzam :-)