• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
No przeciez wszyscy wiedza o co chodzi z solarium i opalaniem na słoncu. Szczegolnie jesli chodzi o blondynki z taką ilościa pieprzyków, jak ja. Pewnie nie powinnam na słonce wychodzic i do solki chodzić, ale czasem trzeba żeby nie wiem co. Od razu człowiek sie lepiej czuje jak skóra opalona. :tak::tak:

A jutro tez do fryzjera ide, ale dlatego, że troche zaczeły mi wypadać włosy, a są dość długie. Do tego ciężko juz troche to nosić. Lżej będzie.

Ostatnio troche w maseczki nawilżające na twarz zainwestowałam więc coraz częściej mamuśki biorą sie za siebie.

Moje samopoczucie jest dzis megaaaaa wysokie...

Zla na caly swiat zamierzalam dzis zadzwonic zapytac o te cholerne zasilki, bo czekam i czekam i odpowiedzi dalej nie ma... telefon juz w rece ale sobie mysle.. a sprawdze jeszcze raz konto, moze w koncu przyslali.... patrze a tam piekna suma na koncie :-D:-)

nie wiem ile nam beda przyznawac miesiecznie bo na razie byl to jeden wielki zwrot a teraz czekam na list od nich.

Tak wiec jezeli wszystko pojdzie po naszej mysli i sprawy w domu sie powyjasniaja to bedziemy miec pieniazki na wynajem czegos wlasnego :tak:;-)

no i dzis lece jeszcze raz po forme na becikowe ktore teraz mi sie nalezy :-D:-)

Klaudzia to suuper wiadomośc .Wiadomo najlepiej na swoim :-D
My mielismy okazje to moj B się jak głupi zastanwiał i nam wynająl już ktoś:confused2:.
Teraz namiętnie szukam mieszkania.
Nam wkońcu przyznali rodzinne bo w końcu nie liczyli mojego stażu do zarobków.
Także dzięki temu już jutro zamawiam sobie chustę która sni mi się po nocach ..:-)

Ja nie chcodze na solarium. Nie mam czasu....;-)
Wzięłam się wkońcu a robotę bo wiele rzeczy robili za mnie rodzice a teraz wszystko robię sama z czego jestem bardzo zadowolona ;-) chociaż o godzinie 21 padam na twarz. (aaa obiadu nie robie:zawstydzona/y:- muszę się nauczyć :zawstydzona/y:- rychło w czas:sorry: ).

:szok: no to musisz iśc faktycznie,..
najlepiej jak się sprawdzi czy wszystko jest ok... przynajmnej nie będzieszmusiała się niepotrzebnie martwić....
Zapisałam się na jutro. Mam tylko nadzieję, że to nic poważnego:-(
Kamcia Ty tu nie czaruj, tylko lepeij napisz czy test pozytywny ;-):-p:-D
No właśnie, bo już ręce od trzymania kciuków bolą :-)

No i skonczylam :)
pochwale sie :D
tak jak niektóre osoby <z forum> lubia sie chwalic wiec nic w tym złego ;-)
hehe
Super :-)

reklama
Ja chcę juz wiosny, ta pogoda jest dołujaca, nawet mały coś nie w sosie dzisiaj jest. Cyba sama zaczne szydelkowac hihihi żartowalam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry