• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

moje samopoczucie wzrosło do góry o kilka stopni :D wreszcie zaliczylam solarium !! :D bylam w rossmanie na zakupach kosmetycznych :D no i jutro najpozniej pojutrze wizyta u fryzjera :-p

reklama
a najbardziej pamietamy jak gotowalas rosol :-D:-D:-D

hehe :)) wszystkie to pamiętamy

Ale sie usmialam:-D:-D:-D
Juz sama o tym prawie zapomnialam:-)
Maciusiowi lepiej i moje samopoczucie lepsze. U Alanka tylko kupy zadsze i niepokoj. Mam nadzieje, ze jak to rotawirus to w tej lagodniejszej formie.

moje samopoczucie wzrosło do góry o kilka stopni :D wreszcie zaliczylam solarium !! :D bylam w rossmanie na zakupach kosmetycznych :D no i jutro najpozniej pojutrze wizyta u fryzjera :-p

No mamuśka brawo:-D:-):-D idzie wiosna trzeba o siebie zadbać;-)
Ja jutro tez pojdę:-Da do fryzjera przed swiętami, już z fryzjerka rozmawiałąm że w przerwie nakarmię małego, bo by zgłodniał zanim zrobie siena bóstwo, a włosy mam grube:-)

Ale będziem lale :-D

Ciekawe kiedy KTOŚ nie wytrzyma i napisze o szkodliwym działaniu solarium...:-D:-D:-D:-D

No i skonczylam :)
pochwale sie :D
tak jak niektóre osoby <z forum> lubia sie chwalic wiec nic w tym złego ;-)
hehe

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

No nie od jutra waruje pod drzwiami i czekam na LIstonosza:-)

Jesteś koFFana.PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miejsce na scianie już jest:-)

Kasia jest się czym chwalić, przy takim talencie nie można być skromnym, możesz chodzic dumna jak paw

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry