reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Babeczki, melduje ze zyje, chociaz pewnie nie pamietacie juz o mnie...
Nie pisze od jakiegos czasu na bb, bo brakuje mi sil. Synek mi ciagle choruje, ten starszy. Teraz w lutym bylam z nimi 2 tyg nad morzem aby sie wzmocnili. Bylo super. Codzienne spacery. Rewelacja. I co? po powrocie pochodzil 4 dni do przedszkola i wrocil chory. Dla odmiany nie na oskrzela ale chyba rotawirus. A moj maz akurat caly czas pracuje lacznie z weekendem, i ja nie wiedzialam ktorym synkiem sie zajmowac. Jestem wykonczona. Ale bardziej psychicznie...

reklama
Nie pisze od jakiegos czasu na bb, bo brakuje mi sil. Synek mi ciagle choruje, ten starszy. Teraz w lutym bylam z nimi 2 tyg nad morzem aby sie wzmocnili. Bylo super. Codzienne spacery. Rewelacja. I co? po powrocie pochodzil 4 dni do przedszkola i wrocil chory. Dla odmiany nie na oskrzela ale chyba rotawirus. A moj maz akurat caly czas pracuje lacznie z weekendem, i ja nie wiedzialam ktorym synkiem sie zajmowac. Jestem wykonczona. Ale bardziej psychicznie...

Alez oczywiscie ze Cie pamietamy :-)

No szkoda, ze dzieciaczki chore :-( a gdzie byliscie nad morzem? Pytam z ciekawosci bo sama mieszkam blisko morza ;-)
Dlatego moja pediatra prosila abym wycofala Julie z przedszkola aby mala nie chorowala. Ale ja tego nie zrobilam, Julia chodzi co chwile przeziebiona a Joasia z katarem :-(
Moja kolezanka ma synka 5-letniego i ciagle chorowal w przedszkolu az kazali jej go wycofac bo astmy sie nabawi i faktycznie, po wycofaniu juz nie pamieta kiedy byl chory.

Duzo zdrowka zycze :)

Royannko jak moglibysmy o Tobie zapomniec :szok: ;-)

Przykro mi bardzo ze Macius ciagle chory... :-( Mam nadzieje ze wroci do zdrowia, a moze faktycznie wycofanie go z przedszkola na jakis czas byloby dobrym pomyslem? bo zaniedlugo naprawde sie wykonczysz biedactwo :*

Zycze duzooooo duzoooo zdrowka i cierpliwosci :tak:;-) 3maj sie cieplutko

reklama
Do góry