reklama

Listopad 2009

reklama
ehhh ja tez byłam na spacerku ale nie był zbyt udany, bo moje dziecko się pobiło z innym w piaskownicy:szok: wina była tamtego chociaż pretensji nie mam, bo to tylko dzieci, a mój okazuje się nie da sobie w kaszę dmuchać. Też w sumie dobrze, ale wstyd mi trochę było :zawstydzona/y:no i ostatecznie musiałam zaryczańca z piasku cąłego wycierać (wydlubywac z nosa, oczy, buzi :baffled:) aż sam zaproponowal opuszczenie placu zabaw :szok: a zwykle to muszę go wołami wyciagać stamtąd

hehe oczywiście mowa o Kubusiu :-) chociaż Michaś chyba chciał bratu pomoc, bo jak się zaczęła awantura to się obudził i zaczął drzec w niebo głosy

i bardzo dobrze ;) nie da sie Kubus :D haha! broni swojego! :) ha!

mi tu:tak::-D i od razu mi lepiej!:-D:-D:-D

o mamusiu:):

Zajebiste :-D

A my po spacerku z Igorkiem, który smacznie sobie spał (jak zawsze:-) ), świeciło słoneczko ach....cudownie....kozaki na nogach okulary słoneczne na nosie a co ! :p

Cleo prawidlowo!!!! sexi mamuska :* nie ma nic piekniejszego niz zadbana mama! :-)

ehhh ja tez byłam na spacerku ale nie był zbyt udany, bo moje dziecko się pobiło z innym w piaskownicy:szok: wina była tamtego chociaż pretensji nie mam, bo to tylko dzieci, a mój okazuje się nie da sobie w kaszę dmuchać. Też w sumie dobrze, ale wstyd mi trochę było :zawstydzona/y:no i ostatecznie musiałam zaryczańca z piasku cąłego wycierać (wydlubywac z nosa, oczy, buzi :baffled:) aż sam zaproponowal opuszczenie placu zabaw :szok: a zwykle to muszę go wołami wyciagać stamtąd

hehe oczywiście mowa o Kubusiu :-) chociaż Michaś chyba chciał bratu pomoc, bo jak się zaczęła awantura to się obudził i zaczął drzec w niebo głosy

Hehe Ty to masz przygody !!!! :-) :-D i brawa dla Kubusia za wlasna obrone!

Witajcie byliśmy u chirurga i u Mateuszka to prawdopodobnie wodniak ale mamy obserwować, za 6 miesięcy do kontroli.
No super, tzn wszystko bedzie dobrze teraz musicie tylko cierpliwie poczekac
kilolek brawo dla malego!!!! niech sie bronia, lepiej niz ma byc ciapa....hahahahah:tak:;-)

Kilolek widzisz jaka twoj syn zrobil rewolucje na forum :-D:-D:-Djeszcze troche i z Michasiem zaloza jakas bande na miescie:-D:-D:-D

Boże dziewczyny nieopatrznie zapinając bodziaka synusiowi uszczypnęłam go w brzunio :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Tak płakał jak nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już bałam się, ze się zaniesie i straci oddech. Popłakałam się po tym jak go uspokoiłam, że szok! Ku.....wa ze jego własna mamusia sprawiła mu taki ból! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czuję się FATALNIE!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ula wypadki sie przeciez zdarzaja, wiadomo, ze nigdy w zyciu nie zrobilabys tego specjalnie...nie martw sie, napewno nic mu nie bedzie...pewnie bardziej sie bidulek przestraszyl niz z bolu tak plakal....ie doluj sie, wszystkim nam sie przecieztakie gapowate momenty zdarzaja...glowa do gory:tak:;-)

Uleńka spokojnie przecież nie zrobiłaś tego celowo :tak:
ja dzisiaj poszłam na basen i jak wracałam to mój do mnie dzwoni żebym się pospieszyła bo już z małym sobie rady nie daje bo on coraz bardziej płacze :-( no i wpadłam do domu jak burza małego na ręce , wycałowałam , wyściskałam i aż mi się serce kroiło jak się jeszcze zanosił już bez płaczu :-(:-(:-(,muszę chyba skrócić czas który spędzam na basenie

reklama
Ula wypadki sie przeciez zdarzaja, wiadomo, ze nigdy w zyciu nie zrobilabys tego specjalnie...nie martw sie, napewno nic mu nie bedzie...pewnie bardziej sie bidulek przestraszyl niz z bolu tak plakal....ie doluj sie, wszystkim nam sie przecieztakie gapowate momenty zdarzaja...glowa do gory:tak:;-)

Wiem, ale tak mi przykro!
Pielęgniarka w ośrodku po szczepieniu jak płakał powiedziała, że przynajmniej sobie płucka rozszerzył i że dzieciom trzeba dać płakać....................... Powiedziałam, zeby mi takich głupot nie mówiła......Durna baba!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry