Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahahhahaKurczę, z jednej strony super!!!! Z drugiej pewnie też hehehe bo pewnie im dzieci nie chorują a nie jak nasze opatulone a potem byle jaki wiatr zawieje i już gilek do pasa. Mary może bierz z nich przykład a będziesz miała zdrowiutkie maleństwo bo może tam powietrze sprzyjające?

- "gilek do pasa" - bardzo obrazowe musze przyznać.. 

dokładnie....ja mam to samo mary.....staram sie nie przesadzac, ale jak widzialam takie bobaski bez niczego na glowie jak nawet mi zimno bylo albo dzieci kilkumiesieczne w supermarkecie bez skarpetek a mama w grubej kurtce to az mnie ciarki przechodzily.....
Mysle ze takie akcje nas przerastają bo jest to dla nas po prostu NIEPOJETE 
ja mam to samo mary.....staram sie nie przesadzac, ale jak widzialam takie bobaski bez niczego na glowie jak nawet mi zimno bylo albo dzieci kilkumiesieczne w supermarkecie bez skarpetek a mama w grubej kurtce to az mnie ciarki przechodzily.....
UleńkaTo co tamte mamy pojeb.....ne czy nawiedzone??? A może jedno i drugie?

ja mam to samo mary.....staram sie nie przesadzac, ale jak widzialam takie bobaski bez niczego na glowie jak nawet mi zimno bylo albo dzieci kilkumiesieczne w supermarkecie bez skarpetek a mama w grubej kurtce to az mnie ciarki przechodzily.....

ula ale widze cie romantyzm dopadl dzis.....;-) ja juz nie moge sie doczekac wiosny.....ladnej pogody, sloneczka i przedewszystkim nie ubierania na cebulke.....
co do ciazy to mam troszke inne odczucia....jakos pamietam to mniej rozowo....
![]()
Witam sie z rana kobietki :-) Śpicie jeszcze???
A my dziś kończymy 4 miesiączki. O 13.10 będzie wiwatowanie z babcią w domku, tata w pracy będzie wiwatował. Ale ten czas leci :-)
Wiecie co, tak sobie pomyślalam, ze okres w którym zaszłysmy w ciążę był super. Wiosna - jedzonka mieliśmy dużo różnorodnego bo warzywka, owoce, potem lato zwiewne ubranka nosiłyśmy, mi wogóle upał nie dał się we znaki bo mamy dość chłodny dom w lato. Całą wiosnę i lato byczyłam się i podziwiałam uroki na ogródku. Potem tylko jesień i siedzonko w domku ale przecież z takimi brzuszkami już troszkę ciężej było i rodzimyZima przyszła maluszki w domku się odchowały i znowu mamy wiosnę, maluszki już bardziej kumate i będą podziwiać z mamami słoneczko, zielone listki na drzewach, trawkę i niebieskie niebo
Dziewczynki czyż nie pięknie???

no i oczywiscie hip hip hurra dla synunia100 lat:-):-):-):-) ja tą końcówkę ciąży wspominam... nie za dobrze więc do tego entuzjazmu się nie dołączeWitam sie z rana kobietki :-) Śpicie jeszcze???
A my dziś kończymy 4 miesiączki.
Wiecie co, tak sobie pomyślalam, ze okres w którym zaszłysmy w ciążę był super. Zima przyszła maluszki w domku się odchowały i znowu mamy wiosnę, maluszki już bardziej kumate i będą podziwiać z mamami słoneczko, zielone listki na drzewach, trawkę i niebieskie niebo
Dziewczynki czyż nie pięknie???
a co do wiosny to wspaniale!!!!tylko niech już przyjdzie bo u nas -10:-(ale fajnie:-):-)nie, prawdziwy))
okazja byla. chcialam sobie,ale najpierw musialabym nauczyc sie nim parkowac))))))))))
on tez mi kiedys kupil, wiec jestesmy kwita
my też mamy problem z czapeczką:-(Mojemu to nawet gdybym chciala zakryc uszy to nie idzie :/ 0-3 miesiecy czapki za male a 3-6 zakrywaja mu pol buzi, takze zakladam 0-3 ale wtedy daje kapturek i jest cacy.