R
rouż
Gość
U mnie z samopoczuciem jako-tako. Nie lepiej, nie gorzej, to chyba dobrze. Jak minal choronska dzieci i nasze to bedzie super! Mam nadzieje, ze to nastapi jeszcze zanim do pracy pojde!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A kiedy wracasz? Od razu po macierzyńskim?U mnie z samopoczuciem jako-tako. Nie lepiej, nie gorzej, to chyba dobrze. Jak minal choronska dzieci i nasze to bedzie super! Mam nadzieje, ze to nastapi jeszcze zanim do pracy pojde!
Mam dzis wyjątkowego pecha i trafiam na idiotów na kazdym kroku
Mowie Wam cud ze nie wypadlo, a do tego w gondoli w aucie 

Cud ze sie nie zapalił 

I jedno i drugie podejrzewam.......
Brak edukacji czy wyobraźni?

oh naprawdę niektórzy są bezmyślni!!A ja jestem wściekłaMam dzis wyjątkowego pecha i trafiam na idiotów na kazdym kroku
![]()
Najpierw widze dzis faceta, wyciaga z auta zwykła gondole od wozka, lapie za pasy i idzie do przychodni. My za nim bo A szedł na zastrzyk. Patrzymy a on tak macha ta gondolą że jej przód o malo nie uderzał o chodnik. Moj A mowi: "Ciekawe czy z wlasnym dzieckiem tez tak chodzi" Ja na to ze na pewno nie, bo mlode mogloby wypasc, a poza tym dzieci w fotelikach musza jezdzic. Wchodzimy za nim do przychodni, patrze a w srodku moze miesieczne dzieckoMowie Wam cud ze nie wypadlo, a do tego w gondoli w aucie
Później tankujemy na stacji, a obok nas facet również tankuje przy włączonym silnikuCud ze sie nie zapalił
No i na koniec piekarnia, a pod nią podjezdza facet może z rocznym synkiem na kolanach - prowadzili razem auto
Brak edukacji czy wyobraźni?
Faceci facetami ale w moim przekonaniu takie rzeczy wynosie się (LUB NIE) z domu...tylko jedno mi sie nasuwa na mysl....FACECI!!!!!!

Wstyd przyznać ale jakiś czas temu musiałam edukować mojego Ł dlaczego nalezy myć ręce i to z uzyciem mydła po wizycie w toalecie!!??!!![]()
Szkoda gadać! Przeciez to oczywiste powinno być...I wkurza mnie strasznie że muszę to ciągle tłumaczyć i w dodatku niektórzy się podśmiewają że przesadzam. Kurde...

oh naprawdę niektórzy są bezmyślni!!
Dziunka ale co do gondoli to może miał taką do wpinania w pasy?! pozostaje miec nadzieję...
Faceci facetami ale w moim przekonaniu takie rzeczy wynosie się (LUB NIE) z domu...![]()