reklama

Listopad 2009

U mnie z samopoczuciem jako-tako. Nie lepiej, nie gorzej, to chyba dobrze. Jak minal choronska dzieci i nasze to bedzie super! Mam nadzieje, ze to nastapi jeszcze zanim do pracy pojde!

reklama
A ja jestem wściekła :wściekła/y: Mam dzis wyjątkowego pecha i trafiam na idiotów na kazdym kroku :wściekła/y:
Najpierw widze dzis faceta, wyciaga z auta zwykła gondole od wozka, lapie za pasy i idzie do przychodni. My za nim bo A szedł na zastrzyk. Patrzymy a on tak macha ta gondolą że jej przód o malo nie uderzał o chodnik. Moj A mowi: "Ciekawe czy z wlasnym dzieckiem tez tak chodzi" Ja na to ze na pewno nie, bo mlode mogloby wypasc, a poza tym dzieci w fotelikach musza jezdzic. Wchodzimy za nim do przychodni, patrze a w srodku moze miesieczne dziecko :szok: Mowie Wam cud ze nie wypadlo, a do tego w gondoli w aucie :baffled::wściekła/y:
Później tankujemy na stacji, a obok nas facet również tankuje przy włączonym silniku :szok: Cud ze sie nie zapalił :szok:
No i na koniec piekarnia, a pod nią podjezdza facet może z rocznym synkiem na kolanach - prowadzili razem auto :baffled:

Brak edukacji czy wyobraźni?

...
I jedno i drugie podejrzewam.... :dry:
Az mi sie skojarzyło;
Wstyd przyznać ale jakiś czas temu musiałam edukować mojego Ł dlaczego nalezy myć ręce i to z uzyciem mydła po wizycie w toalecie!!??!! :oo2::unsure::zawstydzona/y:
Normalnie z szoku nie mogłam wyjść i odnaleźć sie w sytuacji bo w głowie mi sie ta sytuacja nie mieściła...
I uwierzyć nei mógł ani przyjąć do wiadomości dopóki w internecie mu nie pokazałam i udowodniłam ze mam racje i to nie moje wymysły.... :sorry2:

A ja jestem wściekła :wściekła/y: Mam dzis wyjątkowego pecha i trafiam na idiotów na kazdym kroku :wściekła/y:
Najpierw widze dzis faceta, wyciaga z auta zwykła gondole od wozka, lapie za pasy i idzie do przychodni. My za nim bo A szedł na zastrzyk. Patrzymy a on tak macha ta gondolą że jej przód o malo nie uderzał o chodnik. Moj A mowi: "Ciekawe czy z wlasnym dzieckiem tez tak chodzi" Ja na to ze na pewno nie, bo mlode mogloby wypasc, a poza tym dzieci w fotelikach musza jezdzic. Wchodzimy za nim do przychodni, patrze a w srodku moze miesieczne dziecko :szok: Mowie Wam cud ze nie wypadlo, a do tego w gondoli w aucie :baffled::wściekła/y:
Później tankujemy na stacji, a obok nas facet również tankuje przy włączonym silniku :szok: Cud ze sie nie zapalił :szok:
No i na koniec piekarnia, a pod nią podjezdza facet może z rocznym synkiem na kolanach - prowadzili razem auto :baffled:

oh naprawdę niektórzy są bezmyślni!!
Dziunka ale co do gondoli to może miał taką do wpinania w pasy?! pozostaje miec nadzieję...

Wstyd przyznać ale jakiś czas temu musiałam edukować mojego Ł dlaczego nalezy myć ręce i to z uzyciem mydła po wizycie w toalecie!!??!! :oo2::unsure::zawstydzona/y:

Co do mycia rąk to ja po narodzinach Alusi dopiero uświadomiłam sobie, ze niestety 99% ludzi rąk nie myje ani po toalecie, ani po przyjściu z dworu (windy, sklepu itd).
Mój M uświadomił sobie jakie to ważne na szkole rodzenia i teraz myje nawet częściej niż ja :), ale całej reszcie osób - z wyjątkiem mojej mamy - muszę za każdym razem przypominać jak do ans przychodzą o myciu rąk i zakażdym razem musze tłumaczyć, ze dotykają do rączek dziecka, a ono je bierze do buzi. I wkurza mnie strasznie że muszę to ciągle tłumaczyć i w dodatku niektórzy się podśmiewają że przesadzam. Kurde...

reklama
oh naprawdę niektórzy są bezmyślni!!
Dziunka ale co do gondoli to może miał taką do wpinania w pasy?! pozostaje miec nadzieję...

Niestety :( Gondola była od wózka który chciałam kupić - klasyczna, na pewno nie do wpinania w pasy.

Faceci facetami ale w moim przekonaniu takie rzeczy wynosie się (LUB NIE) z domu... :dry:

Taaak, zgadzam sie w zupelnosci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry