R
rouż
Gość
U mnie z samopoczuciem jako-tako. Nie lepiej, nie gorzej, to chyba dobrze. Jak minal choronska dzieci i nasze to bedzie super! Mam nadzieje, ze to nastapi jeszcze zanim do pracy pojde!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kiedy wracasz? Od razu po macierzyńskim?U mnie z samopoczuciem jako-tako. Nie lepiej, nie gorzej, to chyba dobrze. Jak minal choronska dzieci i nasze to bedzie super! Mam nadzieje, ze to nastapi jeszcze zanim do pracy pojde!
Mam dzis wyjątkowego pecha i trafiam na idiotów na kazdym kroku
Mowie Wam cud ze nie wypadlo, a do tego w gondoli w aucie 

Cud ze sie nie zapalił 

I jedno i drugie podejrzewam.......
Brak edukacji czy wyobraźni?

oh naprawdę niektórzy są bezmyślni!!A ja jestem wściekłaMam dzis wyjątkowego pecha i trafiam na idiotów na kazdym kroku
![]()
Najpierw widze dzis faceta, wyciaga z auta zwykła gondole od wozka, lapie za pasy i idzie do przychodni. My za nim bo A szedł na zastrzyk. Patrzymy a on tak macha ta gondolą że jej przód o malo nie uderzał o chodnik. Moj A mowi: "Ciekawe czy z wlasnym dzieckiem tez tak chodzi" Ja na to ze na pewno nie, bo mlode mogloby wypasc, a poza tym dzieci w fotelikach musza jezdzic. Wchodzimy za nim do przychodni, patrze a w srodku moze miesieczne dzieckoMowie Wam cud ze nie wypadlo, a do tego w gondoli w aucie
Później tankujemy na stacji, a obok nas facet również tankuje przy włączonym silnikuCud ze sie nie zapalił
No i na koniec piekarnia, a pod nią podjezdza facet może z rocznym synkiem na kolanach - prowadzili razem auto
Brak edukacji czy wyobraźni?
Faceci facetami ale w moim przekonaniu takie rzeczy wynosie się (LUB NIE) z domu...tylko jedno mi sie nasuwa na mysl....FACECI!!!!!!

Wstyd przyznać ale jakiś czas temu musiałam edukować mojego Ł dlaczego nalezy myć ręce i to z uzyciem mydła po wizycie w toalecie!!??!!![]()
Szkoda gadać! Przeciez to oczywiste powinno być...I wkurza mnie strasznie że muszę to ciągle tłumaczyć i w dodatku niektórzy się podśmiewają że przesadzam. Kurde...

oh naprawdę niektórzy są bezmyślni!!
Dziunka ale co do gondoli to może miał taką do wpinania w pasy?! pozostaje miec nadzieję...
Faceci facetami ale w moim przekonaniu takie rzeczy wynosie się (LUB NIE) z domu...![]()