dziubasek08
Fanka BB :)
dziunka weź ty nie przesadzaj
)) i kopa to od wszystkich chyba dostaniesz!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hihihi
Ulenka to mnie pocieszylasmi wyszedl po porodzie-prawdopodobnie przez mocne parcie. A powiedz mi co teraz: mam wyniki TSH - na moje oko w normie, choc przy dolnej granicy (i tak nie kumam o co w tym biega), amm wynik usg i teraz smigac do endokrynologa? A Ty czujesz swoje guzki pod reka? Bo ja mam z prawej strony gulaje widoczna golym okiem jak sie przyjrzysz ;-)

To moze zostaniecie u rodzicow jak wam tam dobrze? A jak tata odzywal sie chociaz czy żyjecie? Mysle ze nasze dzieci i tak maja nas duzo, ja na poczatku chcialam go tylko dla siebie a potem bylo mi ciezko go oduczyc przebywania tylko ze mna i plakal jak szlam pod prysznic, musialam sie napocic i naskakac zeby zostawal na troche z babcaCześć.
U Nas nic ciekawego.Dalej w poszukiwaniu mieszkania. Czuję w kościach ,że to już tuz tuż.
Mały pokasłuje ale wydaje mi się ,że to przez ślinę.
Dziadkowie tak sie wczuli w rolę ,że ja mogę Wam się przyznac do nudy.Od tygodnia się nudzę.Ciągle małego biorą.
Nie wiem czy to jest wina właśnie tego,że Oni go tak rozpieszczają bo mały zaczął budzic się czesciej w nocy. Wydaje mi się ,że mu brakuje mnie.... Od dziś go w chustę i z mamusią a nie dziadek i babcia ciągle![]()
Mysmy spacerowali w chuscie jak byly zaspy, bo nie dalo pchac wozkaja też mam zawsze osłonkę na wózku
a teraz po woli przymierzam się do spacerowaia z chustą![]()
To moze zostaniecie u rodzicow jak wam tam dobrze? A jak tata odzywal sie chociaz czy żyjecie? Mysle ze nasze dzieci i tak maja nas duzo, ja na poczatku chcialam go tylko dla siebie a potem bylo mi ciezko go oduczyc przebywania tylko ze mna i plakal jak szlam pod prysznic, musialam sie napocic i naskakac zeby zostawal na troche z babca