reklama

Listopad 2009

u nas dzis srednio....polozylam sie wczoraj okolo 1 wiec czuje sie troch ejak zabi....mala spala od 12 do 13 obudzila sie zaczela marudzic....przebralam.....jak odpielam pampersa to wykorzystala chwile mojej nieuwagi olala koc i ciuchy...no dobra poszlam po czyste.....nie zdazylam jeszcze zapiac bodziaka, a ona go ochawtowala, do tego oczywiscie znowu koc i moje spodnie...wiec znowu przebieranie i zasnela znowu.....co jst mega dziwne bo ona nigdy tak nie robi...ale niech spi....bo ja mam tez troszke porzadkow do zrobienia......

reklama
Hihihi :-D
A powiedz mi co teraz: mam wyniki TSH - na moje oko w normie, choc przy dolnej granicy (i tak nie kumam o co w tym biega), amm wynik usg i teraz smigac do endokrynologa?
śmigaj śmigaj bo normy są różne a że się mieścisz w tej z laboratorium to o niczym nie świadczy
Poczytajcie! Naprawde warto! My uśmialiśmy sie DO ŁEZ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jak wywózka na Sybir - podróż koleją AD 2010 - list

PKP - Poczekaj Kiedyś Przyjedzie ;-)
ło matko współczuję mnie by tam @$#%$%&^

moje samopoczucie super !! :)
pewne te slonko co świeci tyle energi mi daje super! oby do wiosny! :)
u nas śnieg :-(
Ja też dzis samopoczucie w normie. Z sąsiadką sie zapoznałam co ma małego synka ( młodszy od Igorka o 3 tyg) i poszłyśmy razem na spacer :)bardzo miło nam się rozmawiało i narzekało i śmiało hehe, a Igorek ma kolegę :)
fajnie masz :-) we dwójkę zawsze raźniej potem i do szkoły i do przedszkola :-)

mary- myslalam, ze walne!!!!!!!!!hehhehehe...a teraz pomyslcie jakby ktos jechal z maluszkiem....przeciez to zwariowc mozna!!!!! mnie w maju czeka podroz z gdanska do szczecina....juz sie boje!!!!!!!!!

Dziunka a wieniec klasyczny? czy coś ekstra ? wal śmiało :)
przypomniałyscie mi o mojej tarczycy. w ostatnim miesiacu ciąży ujawiła się u mnie niedoczynność i miałam miesiąc po porodzie sprawdzić , czy wróciło do normy.. jakos nie było kiedy , ale pora się zebrac

hej mamuski :-)

długo mnei nei było, ale miałam zawrót głowy, mała sie przeziebiła pies mi sie pochorował tyle nocek nie przespanych teraz juz jest dobrze i w koncu moge do was zajzec ;-)
przeleciałam co pisałyście troszke i na temat hartowania to hmm ja juz sama nie wiem czy ja hartuje mała czy mi sie tylko wydaje ... jak idziemy na spacer to małą ma na sobie body z dł lub kr rekawkiem na to bluzeczka i kurteczka czapka rajtki spodnie i buciki a na wozek zakladam tlyko osłonke chyba ze jest bardzo zimno to przykrywam jeszcze kocykiem... nie wiem dlaczego ale ta oslonke mam zawsze a wy ?

wczoraj byla piekna pogoda mała wyszła nawet na spacer dzisaj tez idziemy chociaz pogoda juz brzydsza ale tak dlugo kisiłysmy sie w domu że trzeba powdychac troszke powietrza ;-)
wczoraj bylismy na konsultacji z mała wszystko dobrze i dostałą nawet szczypionke swoja ostatnia nastepna dopiero po 11 miesiacu i cale szczescie bo nie znosze tych szczepionek jak ona tak płacze ... do tego Amelka waży 5,605 kg i mierzy 60,5cm :-)
miłego dnia :-)
ja na odwrót, zawsze kocyk kade, bo milszy a osłonkę ja bardzo zimno albo mokro

my ubieramy body z długim, rajtuzy, bluze i spodnie. Wchodzimy w spiwór wozkowy , przykrywamy kocykiem i dalej w drogę :tak:
Poza tym odkryłam sposób na grzeczne dziecko przy ubieraniu i wkładaniu do wózka: udaję pszczołę:-D:-D i tak robię ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ . ZZZZZZZZZZZ w mieszkaniu, w windzie, na klatce ...
no i oczywiscie z różną intensywnoscią, modulacja wskazana, bo inaczej się nudzi

my ubieramy body z długim, rajtuzy, bluze i spodnie. Wchodzimy w spiwór wozkowy , przykrywamy kocykiem i dalej w drogę :tak:
Poza tym odkryłam sposób na grzeczne dziecko przy ubieraniu i wkładaniu do wózka: udaję pszczołę:-D:-D i tak robię ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ . ZZZZZZZZZZZ w mieszkaniu, w windzie, na klatce ...
no i oczywiscie z różną intensywnoscią, modulacja wskazana, bo inaczej się nudzi
:))))
my mamy to musimy byc kreatywne :))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry