reklama

Listopad 2009

reklama
u mnie samopoczucie dobrze ... z rana bylismy u babci w odwiedzinach pozniej na spacerku i spotkalam sie z kolezanka co 4 lata temu wyjechala do Anglii i na szczęście juz wrocila :) pozatym dzis 4 miesiace Pawełka no i 5 lat zwiazku mojego z mezem... hihi ide świętować :P

Sto lat dla Pawełka i dla was 100lat z okacji kolejnej rocznicy :-D Obyscie zyli razem dlugoooooooooo i szczesliwie :-)

A moje samopoczucie dzis calkiem calkiem. Bylismy na spacerku i nawet deszcz nas nie przestraszyl... tzn Oliverka bo ja zmoklam jak nigdy i wygladalam jak mokry szczur. Za to Oli spnikal sobie jak gdyby nigdy nic pod folia przeciwdeszczowa :-D
Jutro wybieram sie na urodziny znajomej. Meza zostawiam w domu i ide na balange.... tylko mini problem mam... no bo wszystko fajnie ze waga schodzi w dol itd ale teraz nie mam juz kompletnie nic do ubrania. Sprzed ciazy ciuchy jeszcze za male, a terazniejsze jeansy leca z dupy i wisza wiec nie za dobrze sie w nich czuje a poza tym to nie sa za bardzo na impreze.
hmm..... trza sie wybrac na zakupy :-D

u mnie samopoczucie dobrze ... z rana bylismy u babci w odwiedzinach pozniej na spacerku i spotkalam sie z kolezanka co 4 lata temu wyjechala do Anglii i na szczęście juz wrocila :) pozatym dzis 4 miesiace Pawełka no i 5 lat zwiazku mojego z mezem... hihi ide świętować :P
Wszystkiego Najlepszgo dla Pawełka ( braciszka ;) ) od Igorka

100 lat dla Pawełka i dla was :-)

wlasnie ogladam...fakty....

o matko, ale straszne to bylo....tygodniowe dziecko sie udusilo....malo sie nie rozplakalam...masakra!!!!!!!!!!!!chyba by mi serce peklo!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
W tvn występowały laski z chustoforum :)

Katrenki a gdzie Ty to wyczytalas?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry