D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dla mnie cudo
ostatnio u nas była to wymęczyła psa do granic możliwość, po wizycie Inusi padł i wstał nastepnego dnia dopiero ... a ja sprzatałam mieszkanie 2h ale co tam zabawe mieliśmy wszyscy 

normalnie szok.Co z mnei za matka!? no może matka, cozyje bez kalendarza. Dopiero się zorientowąlam. A na spacerze skotkkałam teściową i ona, ze do nas przyjdzie dziś, a mój A. że my do nich przecież, bo niedziela więc jak zwykle... ona tylko, ze ok. Przyszliśmy do domu i sie zastanawiamy o co jej chodzilo, przecież normalne, ze w niedziele przychdzimy do nich na kolację 
i dopiero spojarzalam w kalendarz.... :-(a bylam przekonana, ze to jutro. Już sobie obmysliłam, ze obiad zrobię na jutro, bo każdy przyjdzie po pracy to głodny i do cukierni rano pójdę,a tu d....

a my dzis bylismy pierwszy raz na basenie !! bylo supermalutki byl bardzo zadowolony, plywal sobie i pluskal sie w wodzie. niestety na tym basenie nei mozna robic zdjec ani filmowac. udalo mi sie z ukrycia nagrac 5 sekund filmu a potem zostalam wyrzucona przez ratowniczke hehehe. ale wrocilam bez aparatu
![]()

a ja zapmnialam o imieninach mojego Kubynormalnie szok.Co z mnei za matka!? no może matka, cozyje bez kalendarza. Dopiero się zorientowąlam. A na spacerze skotkkałam teściową i ona, ze do nas przyjdzie dziś, a mój A. że my do nich przecież, bo niedziela więc jak zwykle... ona tylko, ze ok. Przyszliśmy do domu i sie zastanawiamy o co jej chodzilo, przecież normalne, ze w niedziele przychdzimy do nich na kolację
i dopiero spojarzalam w kalendarz.... :-(a bylam przekonana, ze to jutro. Już sobie obmysliłam, ze obiad zrobię na jutro, bo każdy przyjdzie po pracy to głodny i do cukierni rano pójdę,a tu d....
:--
-
-
-
-
-
-(
![]()
Super! A swoja droga to ciekawe czemu zdjec nie mozna robic![]()
przez pedofilie. na basenach zakaz, w szkole tylko za pisemna zgoda rodzicow.
Ale to ja przeciez robię zdjęcie swojemu dziecku...nie wiem co to ma wspólnego z pedofilią...a poza tym dzieci nie są z gołymi pupami tylko w pampersach do pływania chyba?