reklama

Listopad 2009

Ha! nadrobilam 2 dni z zycia forum ... hihih

moim zdaniem z ta chusta co dzidziuś się udusił to mysle ze matka zle ułożyła dziecko tak jak zresztą pokazywali w faktach ...

kilolku wszystkiego Naj Dla KUBOLKA :* i nie martw sie... masz tyle na głowie ze usprawiedliwia Cię to...

u mnie weekend jak zwykle mija szybko itp.. ;] w piątek spotkałam sie z kolezanka co siedziala z 5 lat w anglii na szczescie juz na stałe w polsce :) ma 2 letnia córe Olivke :) wstawie pozniej zdjecia naszych dzieci hehehe jaka z niej opiekunka byla ... :) wczoraj na imieninach u teściówki ... a dziś u prababci Pawełka byliśmy na wiosce... mały chyba z 4h spał na dworze :) i na szczęście już w domku ... :)
jutro poniedziałek i znów wraca wszystko na swoje miejsce ... :-)

reklama
Witam:-)
JA już od 6:05 na nogach, Niunio chce się bawić :D:D:D
Wyjrzałam za okno i szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oto dowód:-/ 008..jpg

A u nas zabki wychodza :))))
Na szczescie bez wiekszych prpblemow, tylko troche marudzi.
U nas też powolutku...Niestety u nas troszkę temperatura jest.:-(

wlasnie ogladam...fakty....

o matko, ale straszne to bylo....tygodniowe dziecko sie udusilo....malo sie nie rozplakalam...masakra!!!!!!!!!!!!chyba by mi serce peklo!!!!!!!!!!
tragedia
[*]
ja sobie kupiłam takie nosidło ale jak wsadziłam Kubę do niego to stwierdziłam że jakoś dziwnie się tam układa i schowałam je głęboko do szafy :tak:
Też kupiłam, włożyłam Małą i taki płacz był, więc też leży w szafie, choć próbowałam ją teraz włożyć i już siedzi spokojnie.
spoko mama zabiegana jestes to moglo ci sie zdarzyc zapomniec:) swoja droga u mnie w rodzinie dzieci obchodza tylko urodziny, a dorosli imieniny, chociaz ja tam wole urodziny:)
A u mnie odwrotnie - dzieci urodziny a dorośli imieniny - chyba nie chca liczyć lat:-D:-D:-D
A u mnie śniegu prawie nie doswiadczysz i jest piękna słoneczna pogoda:-)
U mnie też zima. Już mam dość tego śniegu w tym roku!:baffled:
A na dodatek musiałam wstać o 5, bo byliśmy na badaniach krwi i moczu. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie w porządeczku.
Miłego dnia

Witam się z rana :-)
U mnie też piękne słoneczko i pełno śniegu, który topnieje. My jutro mamy szczepienie, mam od rana sraczkę a w nocy godzinę nie mogłam zasnąć :-(
Dziewczyny mam pytanie, głupie wiem jak odpowiedzieć na jeden temat cytując go, a jak zacytować parę tematów??? :confused::cool2:
Ja też tak boję się przed każdym szczepieniem, a dzisiaj przed pobraniem krwi miałam to samo.
Jeżeli chcesz zacytować kilka postów to wciskasz opcję - multicytat (obok "cytuj").

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry