anian
Fanka BB :)
wogóle to zaczela negowac kolor rozowy...
czyli ten moment kiedyś nastąpi :-):-):-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wogóle to zaczela negowac kolor rozowy...
czyli ten moment kiedyś nastąpi :-):-):-)
Głupszego pomysłu nie słyszałam... bo po 1 pępkowe jest dla facetów, a po 2 Zuzia i banda niewykrzyczanych, pijanych goryli.... Załamka... Mam wrażenie, że nikt mnie nie docenia, bo ja zapieprzam jak dziki osioł w domu, pracując z domu, ogarniając dom, gotując, opiekując się marudną Zuzią (ząbki) i na dodatek pisząc w wolnym czasie (który ejst podczas snu Zuzi, albo w nocy) pracę magisterską.... i zero pomocy, zero jakiejkolwiek wdzięczności. tylko po pracy mężuś na kanapie, ewentualnie z Zu się pobawi i siedzi jak panisko, a ja skaczę i sprzątam po nim. Mam dość... Czuję się przez to nikim...Odebrałam wyniki morfologi i szału nie ma . Hemoglobina 11,7 tak samo jak przed ciaża, żelazo ponad norme. Zalecenia od lekarza- jesc wiecej marchewek- usmialam sie jak to uslyszalam hahah. Wiec skad moje zmeczenie?? Niewyspanie?? Moze to od tarczycy?? Naczytalam sie w necie ze duzo kobiet po ciazy ma z tym problem i teraz pewnie sobie wkrecam. Głupia ja!!