reklama

Listopad 2009

ja nie czytam tych "dzialń..." bo zawsze jak przeczytam to natyczmiest dostaję tego co wyczytam :baffled::-D autosugestia :-D

Ja tez staram sie nie czytac, bo pozniej zawsze jakies mam hehe

katrenki
Sprobuj czy w spacerowce tez bedzie krzyczec.... Sonia czesto denerwowala sie w gondoli ostatnimi czasy bo nic nie widziala a spacerowke w wersji pollezacej odrazu pokochala :tak:
A jak tam wysypki, zmiany skorne itd...?

Sonia jezdzi juz w spacerowce??

reklama
Czemu nie lubisz duzych kotkow? Fotel ciążowy :)
Malutkie to takie kochane i słodziutkie a duze... wrrr az ciarki po plecach przechodza... jakos tak zostało buehe :P
a Fotel faktycznie ciazowy :D ten akurat mojej siostry ale mam identyko niebiesi i powiem wam ze w czasie ciazy moze raz albo dwa na nim usiadłam i to na koncu jak bóle miałam bo zadna pozycja nie byla dobra do siedzenia... ale pozniej wstac z niej.... jak meza nie było obok to stoczyc na kolana sie musialam przeczołgac do lozka i wstac :P
Coś musiało się w tzw.czterech ścianach wcześniej dziać. Nikt ot tak , bez przyczynku (czegoś co za taka niedorzeczną przyczyne uzna) nie zabija. Co musiało się wydarzyć w głowie tego człowieka?! Niech Bóg mu wybaczy , bo tylko on chyba będzie potrafił!!
:tak:

a ja czekam na cieplejsze dni i też Młodego wysyłam do spacerówki:-) U nas jednak gondola jest bardziej zabudowana, a do tego teraz śnieg jeszcze jest:cool2:

mary, zazdroszczę tych spacerków:-)

a ja czekam na cieplejsze dni i też Młodego wysyłam do spacerówki:-) U nas jednak gondola jest bardziej zabudowana, a do tego teraz śnieg jeszcze jest:cool2:

mary, zazdroszczę tych spacerków:-)
Żeby nie było....
Tak wygląda nasza spacerówka... :tak: (tylko kolorek inny)

aha, ale można obrócic w drugą strone tzn tylem do kierunku jazdy a przodem do mamusi :)

Załączniki

• 4f9ebe7c799c4c518b&#5.jpg
    4f9ebe7c799c4c518b&#5.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 52
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry