reklama

Listopad 2009

Czesć.
Mam pytanie.Jak dziś ubierzecie na spacer swojego malucha?
Ja nadal mojego w kurtce i gaciorach zimowych ubieram na spacer...

Mam cenki kombinezon ale nie wiem jak malego ubrac pod to.dresik?

Body na krótki + pajac
skarpety
dres
kombinezon cienki
cienki kocyk.
Za dużo?
mój był tak
Body na krótki + pajac
dresik
kurteczka taka kudłata i cienka czapeczka ale kurteczkę mu ściągłam bo za ciepło było:-):-)

reklama
mój był tak
Body na krótki + pajac
dresik
kurteczka taka kudłata i cienka czapeczka ale kurteczkę mu ściągłam bo za ciepło było:-):-)
Moja podobnie:
Body z długim rękawkiem, na to gruby dresik i paputki na stopki..cienka czapeczka i kapturek z dresika na główkę..no i przykryłam ja polarowym kocykiem..:-)

Etna a zaglądałąś na stronę internetową? żeby nie było że zapisze Was a będziecie zawiedzione :) albo słąbo szukałam , albo nie podają tam ceny dla niemowlaków , ale myślę , że za cały kurs będzie koło 300-400 zł. Ogólnie mają dobre opinie więc myślę , że warto. W piątek zadzwonię to powiem Ci co i jak. A na razie poproszę na prv imię Twe i nazwisko co będę wiedziała kogo zapisać :)
Znalazłam cennik przedpoludnie 280 plus wpisowe 50zl, musimy wybrac dziec tylko
http://www.naszedziecko.com.pl/dokumenty/cennik_wiosna_2010.pdf Ja jestem na tak, przesle ci dane na priva , ja zawsze chcialam isc tylko samej jakos mi sie nie chcialo

Moja była dzis ubrana w body kr rekaw, koszulka, kurteczka wiosenna, rajstopki, spodnie i paputki. Co chwile sprawdzałam czy nie jest jej za zimno a w rezultacie bylo jej bardzo ciepło. No wiec w co ja ubrac:confused:

Etna to ja tam zadzwonie i zapytam , czy jest coś wolne i , czy nie za pozno. Jak mi powiedza jakie godziny sa ok to sie ugadamy. Nam najbardziej pasuje w weekend. M ma wolne i jest samochód dostepny wtedy :)

reklama
mry moja mama była wczoraj na usuwaniu żylaków i dzisiaj wróciła do domu. Tylko że ona miała okropne i musieli jej zrobić aż 30 nacięć na całej nodze. W maju będzie robiła drugą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry