xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Mamy 5 miesięcy juz![]()
Moja Marysia ma już 4 miesiące:-):-):-)
STO LAT! STO LAT! Niech zyja zyja nam
ajjjj jak ten czas leci!Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mamy 5 miesięcy juz![]()
ajjjj jak ten czas leci!1900zl ze znieczuleniem miejscowym a 2150zl z krótką narkozą (ok godziny) - ja wybrałam opcję z narkozą i powiem wam ze było supermary, ty to robilas prywatnie? ile cie to szczescie kosztowalo?

Lekarz twierdził ze owszem cos paplałam ale nie wie po jakiemu bo nic nie rozumial 

Mary, dasz radę!!Ja przez całą ciąże się kłułam, a potem jeszczed6 tygodni po porodzie..najgorszy pierwszy raz!Najgorsze ze mam sobie przez najblizsze dni zastrzyki w brzuch robic - to zeby zakrzepy sie nie porobily... Nie mam pojecia jak ja to zrobie... Niby wiem jak ale mam sie sama ukłuc? Jakos w glowie mi sie to nei miesci...![]()
Moje samopoczucie cudneMały śpi, obiadek gotowy a za oknem słońce. Sopot powoli zaczyna tętnić zyciem. Parasole , ławki powoli się pojawiają a i gofry juz sa
Można wziać sobie kawkę , usiąśc na molo w słońcu i oglądac łabędzie. Kocham wiosne. I mały przesypia spacerki- świeze, wiosenne powietrze mu służy
Cleo gorzej jak te gofry mijasz codziennie i masz na nie ochote![]()
a powiedz mały nie budzi Ci sie na karmienie? ja saceruje około 2 godzin.Potem wracam bo mały zgłodnieje. Gdy bedzie cieplej to nie bedzie problem- jest głodny, wyciagasz i karmisz.
Mamy 5 miesięcy juz![]()
Mamy 5 miesięcy juz![]()