reklama

Listopad 2009

o matko, to klucie samego siebie mnie przeraza :baffled::baffled:

a ostrzykiwanie w tej cenie,czy za to juz osobno?

u mnie samopoczucie bylo ok do godz 16, kiedy odkrylam,ze w ciagu ostatniego tygodnia ktos mnie okradl :wściekła/y: zginely mi z domu, z mojej sypialni schowane pieniadze, 500 zl. na 100 % ktos znajomy,bo obcych do domu nie wpuszczam, poza tym chyba ruszylo go sumienie, bo bylo tam 2200zl,a wzial tylko 500zl. a wiem,ze w ciagu ostatniego tygodnia, bo tam bylo 2000, a wtedy dolozylam jeszcze 200,ktore dostalam na urodziny i one byly inaczej zlozone niz reszta i wlasnie ich nie ma i jeszcze 300zl.
jest mi bardzo smutno,bo to byly pieniadze dla amelki od babci. czekalam,az funt spadnie,zeby sprzedac i wplacic na jej child trust fund. poza tym wiem,jak ciezko moja mama na te pieniadze pracowala:-(:-(:-(
no i jeszcze miec zlodzieja za przyjaciela:dry:

Szczerze współczuje....
Ja bym każdej z tych 4osób powiedziała o tym fakcie i czekała na ich reakcje... :confused:

A co do ostrzykiwania - to juz osobny zabieg na innego żylaka (troche ich mam) wiec i osobno płatny;
Ostrzykuje sie od 2 do 5 razy. Każda wizyta 150zl.
Sporo mi pójdzie kasiory na te nogi ale teraz to juz naprawde musiałam... :dry:

aha - a zastrzyk w końcu zrobiła mi mama i wcale nie było tak źle ;-)

reklama
Aga mi nie podoba sie generalizowanie róż - dziewczynka, niebieski- chłopiec, ale w tym wypadku wzięłąm błękitny. Jak tylko dojdzie dam znać co i jak. Tylko nie wiem , czy oni czekaj z wysyłką do konca licytacji . Musze napisac :)

Ja wczoraj zrobiłam porzadek w ciuchach małego i do piwnicy poszły 3 kartony !!!!!!!!!! i tak naprawde niewiele zostało. Na teraz - rozmiar 74 sporo rzeczy mamy ale juz na 80 dosłownie kilka. Pora pojechac na zakupy!!!!!!!!!
Wczoraj w praktyce potwierdziłąm teorie żeby przed snem nie chodzic z dzieckiem do galerii, marketó itp. My wybraliśmy się wczoraj koło 18 do galerii po kurtki wiosenne- w hm sa niezłe promocje. Byliśmy tam dosłownie pół godziny. Mały o 19.45 był już w swoim łóżeczku i nie mógł zasnąć przez godzien. Za duzo bodzców , wrażeń.
ja też nie generalizuję :-) mi się podoba ten oliwkowy:-) ale niebieski też jest git
co do ciuchów u nas to samo:-( już za bardzo nie mamy się w co ubierać :-( też muszę na zakupy się wybrać ale to w przyszłym tygodniu bo dopiero wtedy wypłatę dostanę
nie wiedziałam że są jakieś przeceny myślałam że już po:szok:

Jestem wykonczona dzis....

Oliver obudzil sie o 11:30 w nocy oczywiscie i nie spal do 2. Wstawalam do niego co 5 min. bo zasypial a nagle znowu sie budzil :dry: jeki, steki, placz.... masakra.... w efekcie zasnal po butli o 2 w nocy. Obudzil sie juz o 6 i koniec spania. Znowu placz i marudzenie.... Takze dzis przespalam moze 4 godziny.... od rana jest strasznie marudny.... i tak sie zastanawiam czy to nie jego zabki bo innego powodu juz nie widze :/ :-(

w ruch wlasnie poszla suszarka bo leb mi peka, nie dobrze mi i wogole okropnie sie czuje :(

moze faktycznie zabki mu ida skoro taki marudny...albo poprostu ma gorszy dzien......czasem to ciezko wyczuc....
u nas dzis w miare spokojnie....rano standardowo zakupy, bo konic tygodnia a teraz chyba zaraz sobie zrobie razem z mala mala dzemke bo cos mnie muli......

co do kolorow to ja juz w ogole mam wrazenie, ze tu tylko rozowy i niebieski naja..... i chociaz bardzo bym chciala ubierac mala bardziej kolorowo to nie bardzo mam szanse bo ciezko takie kolorowe ciuszki znalesc...masakra.....ostatnio poszlam kupic sliniak dla malej do karmienia, taki z ceratki i tez oczywiscie tylko rozowe i niebieskie byly....spojrzalam na nie i sobie pomyslalam ''no tak...czemu mnie to nie dziwi.....''

co do kolorow to ja juz w ogole mam wrazenie, ze tu tylko rozowy i niebieski naja..... i chociaz bardzo bym chciala ubierac mala bardziej kolorowo to nie bardzo mam szanse bo ciezko takie kolorowe ciuszki znalesc...masakra.....ostatnio poszlam kupic sliniak dla malej do karmienia, taki z ceratki i tez oczywiscie tylko rozowe i niebieskie byly....spojrzalam na nie i sobie pomyslalam ''no tak...czemu mnie to nie dziwi.....''

Ja myslalam ze dla dziewczynek wiecej kolorkow jest. Przynajmniej jak wchodze do jakiegokolwiek sklepu to na dziale dziewczecym zolte, fioletowe, pomaranczowe, czerwone i inne kolorki dla dziewczynek widze. dla chlopcow to jedynie granatowe, niebieskie albo brazowe :dry: masakra... jak na starego dziadka kolory :/ Zeby znalezc jakies inne kolory to naprawde musze pochodzic i szukac..... a na ebayu 1000 stron przegladnac.

Teraz odsypia nocke... a ja nie moge sie zdrzemnac bo obiad ktos musi zrobic a wczoraj tez nie chcialo mi sie sprzatac i kuchnia wyglada jakby nikt w niej nie sprzatal od miesiaca....

Nie wspomne o tym ze moi szanowni rodzice sie wycwanili i nie sprzataja po sobie ani w kuchni ani w lazience.... juz mnie kur... bierze jak musze non stop po nich syf sprzatac. No ale po co maja zrobic jak Klaudia jest w domu caly dzien to moze posprzatac :dry:

Zlozylismy aplikacje o mieszkanie z agencji ktora daje tanie mieszkania dla ludzi w "potrzebie" wiec mam nadzieje ze nam szybko cos przyznaja. Na szczescie maz wynajmuje tu mieszkanie w ktorym teraz mieszkaja jego znajomi (dom ruina) wiec wszystko jest na jego nazwisko i w agencji podalismy ze tam wlasnie mieszkamy z malym dzieckiem, grzyb na scianach, plesn wszedzie, walacy sie sufit itp itd. to moze szybciej cos nam dadza.
juz sie doczekac nie moge bo naprawde idzie tu oszalec :dry:

ETNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiec po usilnych próbach dodzwonienia się na ten basen napisałm w końcu email. Nam udało się załapać na weekend w sobote , ale na 8.30 :/ jakoś przeżyjemy. Pytłam o Ciebie i we wtorek jest termin na 9. Pani kazała Ci jednak skontakotować się osobiście. Email jest na ich stronie:)

Sto latek dla Igorka!!!:-):-)

Moja Marysia ma już 4 miesiące:-):-):-)

Spoznione 10000lat!!!!

Aga kupiłam ten fotelik espiro optima :) teraz czekam az zostanie dostarczony :)
Gratuluje okragłych rocznic :)

100 Lat dla Marysi i Igorka :)

widze rocznicowo tu dzis :-) sto latek :-)

STO LAT! STO LAT! Niech zyja zyja nam :-D ajjjj jak ten czas leci!

Jaki on już jest dorosły nonono, ale mój pawełek już go goni
Zobacz załącznik 229454

sto lat dla dzieciaczkow:-)

100 latek dla Igorka i Marysi:-):-):-):-)

musisz mi koniecznie zdać relację co i jak jak przyjdzie :-) a który kolor wzięłaś??

Wszystkim dziekujemy :)

reklama
ETNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiec po usilnych próbach dodzwonienia się na ten basen napisałm w końcu email. Nam udało się załapać na weekend w sobote , ale na 8.30 :/ jakoś przeżyjemy. Pytłam o Ciebie i we wtorek jest termin na 9. Pani kazała Ci jednak skontakotować się osobiście. Email jest na ich stronie:)

Teraz dopiero przeczytalam, dzieki!!!
Ale juz na ten wtorek??
czy w kwietniu?
cos jeszcze mowila ciekawego

My dzisiaj z Pawelkiem bylismy u fryzjera i mamy obciete wloski, teraz już ma wszystkie ruwnej długości :)

AAAAAAaaaaaa dziunka za Wami tęskni hihihih
pytala się jak żyjecie
jutro wybieramy się na spotkanie kangurow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry