reklama

Listopad 2009

dziewczyny!!!!!
Jutro tzn. dzisiaj :-) zmiana czasu !!!!
Ciekawe co na to nasze maluchy hihihi ja juz się boję

No dodam jeszcze cytując wp:
Zgodnie z rozporządzeniem zmiana czasu polega na zmianie wskazań zegarów z godziny 2 minut 00 na godzinę 3 minut 00, która będzie godziną początkową czasu letniego środkowoeuropejskiego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Teraz dopiero przeczytalam, dzieki!!!
Ale juz na ten wtorek??
czy w kwietniu?
cos jeszcze mowila ciekawego

My dzisiaj z Pawelkiem bylismy u fryzjera i mamy obciete wloski, teraz już ma wszystkie ruwnej długości :)

AAAAAAaaaaaa dziunka za Wami tęskni hihihih
pytala się jak żyjecie
jutro wybieramy się na spotkanie kangurow

Etna ogólnie rozmawiałam z nia chwilkę. W słuchawce słychać było ryk małego dziecka i zdążyła poposic tylko email , bo cytuje "mam tutaj małą awarię " :P
Była sympatyczna. Napisała mi jakie terminy są od kwietnia- kurs rusza od 6. Napisałam jej , ze piszemy sie na sobote i prosze o wiecej szczegółów i na razie cisza .

Pozdrów dziunkę :)

M wczoraj odebrał swój samochód z warsztatu i zapłacił 900 zł za naprawe !!!!!!!!!!! a auto warte moze z 1900. Najlepsze jest to , że teraz jest kasa zeby pomyslec o czyms lepszym , ale on ma jakis głupi sentyment do tego - jak go nazywa - OSIOŁKA :p
Musze podejsc go podstepem :P

Antek po tatku jest śniadym chłopcem i włoski ma ciemne , ale juz nie tak jak na poczatku. Oczka chyba ciemnieja- miał niebieskie , ale teraz jakby brąz po ojcu (M w dowodzie ma wpisane , ze ma czarne oczy :P).

Etna ogólnie rozmawiałam z nia chwilkę. W słuchawce słychać było ryk małego dziecka i zdążyła poposic tylko email , bo cytuje "mam tutaj małą awarię " :P
Była sympatyczna. Napisała mi jakie terminy są od kwietnia- kurs rusza od 6. Napisałam jej , ze piszemy sie na sobote i prosze o wiecej szczegółów i na razie cisza .

Pozdrów dziunkę :)
pozdrowie na pewno, a ty sie nie wybierasz????

Podaj mi ten email bo ja nie mogę znaleść, a wiesz juz co musisz zabrac i ile jej zaplacic. ja tam cos doczytalam o pozwoleniu od pediatry to prawda?

zapisy@naszedziecko.com.pl

to ten email :)
Własnie nie wiem jeszcze co zabrac i ile ta przyjemnosc do konca bedzie kosztowac . Czekam na email. Jak mi jutro nie odpisze to w pon.bede dzwonic.Co do pediatry to calkiem mozliwe , ze potrzeba zgody. Wola chuchac na zimne tak w razie czego :)

My dzis nie poszlismy na spacer. Cały dzien leje , bez słońca i wieje jak chole....
M.pojechał po jaks chinszczyzne , bo mnie naszło tak jak w ciazy :P
a jak z pogoda u Was?

Cześć baby kochane!!!!!!

Stęskniły się coś??? Eeee pewnie mnie nie pamietacie:cool:

U nas ok, dalej jeszcze na kilku kartonach, w kuchni meble trzeba nasze wstawic, ale jestesmy dalej niz blizej;-) Joasia przez ostatnie 3 dni non stop na dworzu-albo w chuscie albo w wozku. Szczerze mowiac gdyby nie chusta przeprowadzka bylaby nierealna. A tak mloda miala spokoj a ja rece wolne. Wczoraj niestety w domu bo lało straasznie i wichura taka ze psa na dwor bym nie wyrzucila. Czekamy z Julka na ladna pogode i bedziemy zakladac swoj ogrodek :tak: Moj A zmieni płot (żeby w nim dziur nie było) i jedziemy po pieska :-) Ogolnie suuuuupeeeerrrr:-D
Tylko neta brak...ale mam nadzieję ze jutro w koncu sie wybiore aby nam wlaczyli sygnal , bo kable itd są.

Pozdrawiam Was i całuję wszystkie:-)

hello :-)
po dwóch dniach podróży miło było położyć się w swoim łóżku :tak: , Kuba dzielnie zniósł podróż , chociaż momentami miał dość fotelika ;-) , pierwszy dzień był gorszy bo robiliśmy krótkie postoje żeby zdążyć na statek ale na drugi dzień jak już byliśmy w PL to już się nie musieliśmy spieszyć :-) , ale najlepsza to tu jest pogoda , super ciepełko i to słoneczko :-D aż się chce wstawać z łóżka ;-)
miłej niedzieli

hello :-)
po dwóch dniach podróży miło było położyć się w swoim łóżku :tak: , Kuba dzielnie zniósł podróż , chociaż momentami miał dość fotelika ;-) , pierwszy dzień był gorszy bo robiliśmy krótkie postoje żeby zdążyć na statek ale na drugi dzień jak już byliśmy w PL to już się nie musieliśmy spieszyć :-) , ale najlepsza to tu jest pogoda , super ciepełko i to słoneczko :-D aż się chce wstawać z łóżka ;-)
miłej niedzieli
Ale ci zazdrosze ;o) A u nas pogoda pod psem... pochmurno i deszczowo, no ale plus taki ze snieg pomalu topnieje ;o) Oj jak ja bym chciala zobaczyc zielona trawke hihihi...
Milego wypoczynku w PL ;o)

u nas ładna niedziela, trochę wiaterek wieje, ale spacerek mamy zaliczony, od powrotu ze szpitala chodzimy maksymalnie na godzinę i staramy się głównie po parkach.
dziunka 24 czy Ty zmieniłaś domek? Bo ja od ponad miesiąca nie w temacie.
Czytałam na wątku o wagach dzieciaczków ile Wasze ważą, no i w szoku jestem, bo Patryś nie całe 4 kg tydzień temu. Mam nadzieję, że teraz jak wróci do sił zacznie wcinać i nadrobi zaległości.
Pozdrowionka Dziewczynki! :)

Patryk na swojej nowej zabawce, kupiliśmy mu huśtawkę, taki prezent na przywitanie:)
2j4rc6w.jpg

Cześć baby kochane!!!!!!

Stęskniły się coś??? Eeee pewnie mnie nie pamietacie:cool:

U nas ok, dalej jeszcze na kilku kartonach, w kuchni meble trzeba nasze wstawic, ale jestesmy dalej niz blizej;-) Joasia przez ostatnie 3 dni non stop na dworzu-albo w chuscie albo w wozku. Szczerze mowiac gdyby nie chusta przeprowadzka bylaby nierealna. A tak mloda miala spokoj a ja rece wolne. Wczoraj niestety w domu bo lało straasznie i wichura taka ze psa na dwor bym nie wyrzucila. Czekamy z Julka na ladna pogode i bedziemy zakladac swoj ogrodek :tak: Moj A zmieni płot (żeby w nim dziur nie było) i jedziemy po pieska :-) Ogolnie suuuuupeeeerrrr:-D
Tylko neta brak...ale mam nadzieję ze jutro w koncu sie wybiore aby nam wlaczyli sygnal , bo kable itd są.

Pozdrawiam Was i całuję wszystkie:-)

Dziunka wracaj szybko :-)

reklama
HA! Dorwałam laptop taty:-D:-D:-D

Madziek tak zmienilam. Nie wynajmuje juz a mieszkam u taty :) Slodziutki Patryczek, buziaczki od e-cioci :****

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry