reklama

Listopad 2009

zapisy@naszedziecko.com.pl

to ten email :)
Własnie nie wiem jeszcze co zabrac i ile ta przyjemnosc do konca bedzie kosztowac . Czekam na email. Jak mi jutro nie odpisze to w pon.bede dzwonic.Co do pediatry to calkiem mozliwe , ze potrzeba zgody. Wola chuchac na zimne tak w razie czego :)

My dzis nie poszlismy na spacer. Cały dzien leje , bez słońca i wieje jak chole....
M.pojechał po jaks chinszczyzne , bo mnie naszło tak jak w ciazy :P
a jak z pogoda u Was?
Napisałam, zobaczymy co mi odpowiedza :)
My bylismy dzisiaj na spacerku 1,5 godzinki
Po zmianie czasu maly zdezorientowany, a najbardziej ja patrze na zegarek daje mu jesy a on pluje, klade go spac, a on oczy duze ehhhhhhh, kapanie o 20 bo o 19 to on ani nie myslal o kapaniu bawil sie i fikal w najlepsze :dry::dry::dry::dry:

Cześć baby kochane!!!!!!

Stęskniły się coś??? Eeee pewnie mnie nie pamietacie:cool:
a ty od nas z listopada :confused::confused::confused::confused:
dziwne, ale sobie nie przypominam:cool2::-D
u nas ładna niedziela, trochę wiaterek wieje, ale spacerek mamy zaliczony, od powrotu ze szpitala chodzimy maksymalnie na godzinę i staramy się głównie po parkach.
Patryk w końcu w domku :tak::tak:i to najwazniejsze, a i z waga szybko podskoczy, mama go podkarmi ;-), swieze powietrze tez wam dobrze zrobi:happy2:zagladajcie do nas czesto

reklama
cześć mamuśki :)) ja dzisiaj zabiegana bo najpierw młoda spała do 10 bo jej się wszystko poprzestawiało, później do kościoła, obiad i pojehałam do media markt wywołać zdjęcia. Mieli promocje i były po 0,33zł więc za 110 zdjęć zapłaciłam tylko 36 zł :)) wiekszość porozdawałam babciom, chrzestnym itp :))
a z tą zmianą czasu to niezły kabaret. Moja młoda jakoś dzisiaj non stop chciała spać. Wstała o 10 później usnęła o 11,30 do 11,50 później 12,20-13,00 następnie od 14,30 do 16,20 i o 17,30 do 19,00 a o 20,30 już usnęła na dobre.

U nas zmiana czasu wlasciwie niezauwazalna. Zamiast o 7 Asia obudzila sie o 8, czyli o starej 7 hahah. Czyli ok :) za spaniem nocnmym normalnie - 20 i spi.

a my dzis wybieralismy sie na nauki rzedmalzenskie i normalnie zajmuje sie nia tata chrzestny tyle, ze jak zawszeprzychodzili to ona akurat sie kapala i odrazu spala a dzis przez te zmiany czasu to przyszla 7 a ona nic.....spac nie ma zamairu....wiec wykapalam ja, pobawili sie z nia przez godz i ladnie zasnela jak zwykle :-) tylko stracha troche mialam jak wychodzilam bo ciocia przefarbnowala wlosy z jasnych blad na braz i mala jak ja zobaczyla to w ryk.....i mialam juz wizje, ze wyjde a ona ty ryczec bedzie na maksa...ale na szczescie bylo oki :-)
poza tym bylam dzis w pracy i padam troche.....

dziunka? a kto to jest dziunka?????? ja takiej nie kojarze.......hahahahahahha :-):-):-)

no własnie :dry: dziunka24. hmmm nie wiem:dry:
;-)

u nas zmiana czasu tez nie zauważalna:) moze temu ze u znajomych bylismy a mały u kogoś wogole inaczej sie zachowuje :) zobaczymy jutro :D
a no i mały juz kupki ma normalne :) tak sie ciesze ze obeszło sie bez szpitala :)

no własnie :dry: dziunka24. hmmm nie wiem:dry:
;-)

u nas zmiana czasu tez nie zauważalna:) moze temu ze u znajomych bylismy a mały u kogoś wogole inaczej sie zachowuje :) zobaczymy jutro :D
a no i mały juz kupki ma normalne :) tak sie ciesze ze obeszło sie bez szpitala :)

no to exstra!!! W koncu kasiula powroci na czata:-D:-D:-D
Brawo dla Pawelka i co mu w koncu najbardziej pomoglo?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry