reklama

Listopad 2009

reklama
Noo Pawełkowi, bo mu sie po bokach wytarly, a srodek dlugi, a jak sie cieplo zrobilo to az mial je mokre pod czapka
a fryzjerka tak bez stresu Pawełka obcięła?? bo ja bym chyba na zawał padła przy obcinaniu a Igorkowi też się tak powycierały, powypadały i przez środek można mu taaaakiego irokeza strzelić:-):-)
a czym mu to obcinała nożyczkami czy maszynką??

mój tez się dziś ząlapał na obcinnanie, ale tylko doslownie kilku kłaczków, bo takie dlugaśne byly, a akurat byla okazja, bo byliśmy u fryzjera z Kuba (no i ze mną) to i mlodemu od razu ciachnęla te długaśne. Różnicy nie widać :D

gdybym chciaa amelce wyrownac, to musialabym ogolic na lyso :) jak byla chora przez te dwa dni,ktore spedzilysmy w lozku, to z tylu bardzo jej sie wytarly. a najlepsze jest to,ze chyba jej odrastaja,ale blond! a urodzila sie z ciemnymi..

juz dawno mialam zapytac i ciagle zapominam, czy ktoremus dzidziusiowi zmienil sie juz kolor oczu? mojej chyba sie zmienia...

gdybym chciaa amelce wyrownac, to musialabym ogolic na lyso :) jak byla chora przez te dwa dni,ktore spedzilysmy w lozku, to z tylu bardzo jej sie wytarly. a najlepsze jest to,ze chyba jej odrastaja,ale blond! a urodzila sie z ciemnymi..

juz dawno mialam zapytac i ciagle zapominam, czy ktoremus dzidziusiowi zmienil sie juz kolor oczu? mojej chyba sie zmienia...
u nas włoski też były czarne z tym że pojaśniały bardzo a te co odrastają są baaaardzo jasne :-)
a na jaki się zmienia?? my mamy niebieskie :-)

a fryzjerka tak bez stresu Pawełka obcięła?? bo ja bym chyba na zawał padła przy obcinaniu a Igorkowi też się tak powycierały, powypadały i przez środek można mu taaaakiego irokeza strzelić:-):-)
a czym mu to obcinała nożyczkami czy maszynką??

Zdjęcia mówią same za siebie, ale jeszcze nie wiem jak je zgrac z telefonu ale jak to tylko uczynie to wam wstawie. Obcinany byl nozyczkami i siedzial u mnie na rekach i ogladał się w lustrze, to jest moj taki maly narcyz :). Denerwowal się tylko jak druga pani reka chciala mu zaslonic oczka a on biedak nie widzial lustra. Pozniej to bylismy tylko cali we wlosach ja oczywiscie fuuul biust, bo se mama taki dekold zalozyla.
No i proszę: DSC00186..jpgDSC00187..jpg
I tak jak w "Tańcu z gwiazdami" pozdrawiamy fryzjerki z Żukowa (Pozniej skasuje zdjecie fryzjerki co by sie na mnie nie obrazila)

reklama
Zdjęcia mówią same za siebie, ale jeszcze nie wiem jak je zgrac z telefonu ale jak to tylko uczynie to wam wstawie. Obcinany byl nozyczkami i siedzial u mnie na rekach i ogladał się w lustrze, to jest moj taki maly narcyz :). Denerwowal się tylko jak druga pani reka chciala mu zaslonic oczka a on biedak nie widzial lustra. Pozniej to bylismy tylko cali we wlosach ja oczywiscie fuuul biust, bo se mama taki dekold zalozyla.
No i proszę:Zobacz załącznik 229802Zobacz załącznik 229801
I tak jak w "Tańcu z gwiazdami" pozdrawiamy fryzjerki z Żukowa (Pozniej skasuje zdjecie fryzjerki co by sie na mnie nie obrazila)
Super! Ale odwazny maluszek!
Moj Alanek nie ma na tyle dlugich by mu obcinac. Ma z tylu, nad szjka dluzsze, potem wytarty caly placyk, a potem na gorze srednio dlugie, a na cole prawie wcale...ma czolo duze po mamusi ;) Acha urodzil sie z dosc ciemnymi wlosami, teraz z tylu ma ladny ciemny braz, u gory jasny braz. A oczka z ciemnych zmienily mu sie na brazowe i podejrzewam ze tak zostana. Taki ladny braz jest :), to po tatusiu ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry