reklama

Listopad 2009

reklama
1900zl ze znieczuleniem miejscowym a 2150zl z krótką narkozą (ok godziny) - ja wybrałam opcję z narkozą i powiem wam ze było super :tak:
:

o matko, to klucie samego siebie mnie przeraza :baffled::baffled:

a ostrzykiwanie w tej cenie,czy za to juz osobno?

u mnie samopoczucie bylo ok do godz 16, kiedy odkrylam,ze w ciagu ostatniego tygodnia ktos mnie okradl :wściekła/y: zginely mi z domu, z mojej sypialni schowane pieniadze, 500 zl. na 100 % ktos znajomy,bo obcych do domu nie wpuszczam, poza tym chyba ruszylo go sumienie, bo bylo tam 2200zl,a wzial tylko 500zl. a wiem,ze w ciagu ostatniego tygodnia, bo tam bylo 2000, a wtedy dolozylam jeszcze 200,ktore dostalam na urodziny i one byly inaczej zlozone niz reszta i wlasnie ich nie ma i jeszcze 300zl.
jest mi bardzo smutno,bo to byly pieniadze dla amelki od babci. czekalam,az funt spadnie,zeby sprzedac i wplacic na jej child trust fund. poza tym wiem,jak ciezko moja mama na te pieniadze pracowala:-(:-(:-(
no i jeszcze miec zlodzieja za przyjaciela:dry:

no to faktycznie banana...w ogole dziwne, ze bylo 2tys a ktos wzial tylko 500?????? obcy to juz napewno by wzial wszystko i sie nie zastanawial...glupia sprawa bo teraz kazdy podejrzany...

ulenka, ona jest jak na razie glowna podejrzana, bo siedziala wlasnie ze mna w sypialni, a tam pieniadze byly schowane. nie mam co szukac bo wszystko bylo razem, w kopercie, w jednym miejscu

reklama
100 latek dla Igorka i Marysi:-):-):-):-)

musisz mi koniecznie zdać relację co i jak jak przyjdzie :-) a który kolor wzięłaś??

Aga mi nie podoba sie generalizowanie róż - dziewczynka, niebieski- chłopiec, ale w tym wypadku wzięłąm błękitny. Jak tylko dojdzie dam znać co i jak. Tylko nie wiem , czy oni czekaj z wysyłką do konca licytacji . Musze napisac :)

Ja wczoraj zrobiłam porzadek w ciuchach małego i do piwnicy poszły 3 kartony !!!!!!!!!! i tak naprawde niewiele zostało. Na teraz - rozmiar 74 sporo rzeczy mamy ale juz na 80 dosłownie kilka. Pora pojechac na zakupy!!!!!!!!!
Wczoraj w praktyce potwierdziłąm teorie żeby przed snem nie chodzic z dzieckiem do galerii, marketó itp. My wybraliśmy się wczoraj koło 18 do galerii po kurtki wiosenne- w hm sa niezłe promocje. Byliśmy tam dosłownie pół godziny. Mały o 19.45 był już w swoim łóżeczku i nie mógł zasnąć przez godzien. Za duzo bodzców , wrażeń.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry