Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja sie smieje z Twojej wypowiedzi :] dobrze o tym wiesz ;] temu te moje "hahaha" jest pod Twoim postem a nie Cleo ;]mnie też rozśmieszył tekst cleo![]()
Royanna to nie zaczepki po prostu se rozmawiamy ;] <piszemy>
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja sie smieje z Twojej wypowiedzi :] dobrze o tym wiesz ;] temu te moje "hahaha" jest pod Twoim postem a nie Cleo ;]mnie też rozśmieszył tekst cleo![]()
Zmeczona jestem. Ale to nic nowego. Marze o 5godzinkach snu w ciagu. Juz byloby ok. Ale tak ogolnie to okGWIAZDY jak samopoczucie ??
Ja w trakcie przeprowadzkimuszę tylko się zorientowac jaka sięc działa żebym necik miała
żebyście nie tęskniły za bardzo za mną
obiecuję że będę
WIem WIem że się CIESZYCIE
ja też
Fajnie ze sie odwzwalasWow nie sądziłam, że ktoś zauważy , że mnie nie ma :-)
Dzięki za pamięć.
Przeniosłam się na bis, ale szczerze to straciłam w ogóle wenę do forum listopadowego, bis i każdego innego.
Dziecko mam coraz bardziej absorbujące i nie ma juz tyle czasu co na początku żeby siedzieć na forum.
Mielismy sporo zamieszania z przeprowadzką, tak jak Passi pisze mała dalej mało je i doprowadza mnie tym do szału :-(
Pozdrawiam !
Dziewczyny, dajcie juz sobie spokój........... dobrze wiecie dlaczego powstała grupa, zresztą same gerowałyzasuście, że tak byłoby najlepiej, zebyśmy sobie mogły podyskutować, zeby nie psuć atmosfery........ wierzcie, że jest wiele ciekawszych tematów niż obgadywanie...........ja się nie zastanawiam, co Wy wypisujecie na czacie i nie główkuję, czy aby ktoś mnie nie obgaduje, bo należę też do drugiego forum..........
Rozumiem, że skoro należę również do tego drugiego fiorum, to źle odbierane jest, że zagladam i piszę na tym, tak bynajmniej odczytałam wasze ukąśliwe uwagi