laparada
Fanka BB :)
Gosiu popłakałam się. Przykro mi.
brak mi słów.
brak mi słów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marta skarbie... a Ty wiesz, że powinnaś mieć w dupie widzi-mi-się swojej szefowej??
Prawo mówi jasno: kobieta jest chroniona przez okres całej ciąży. A wiesz od kiedy kobieta jest w ciąży względem prawa? Od pierwszego dnia ostatniej miesiączki!
Więc jeśli szefowa choćby pomyśli o zwolnieniu Ciebie, może wylądować w sądzie i płacić grube odszkodowanie.
Jeśli natomiast umowa kończy się Tobie np w połowie czerwca, to jeśli jesteś w ciąży to z automatu zostaje przedłużona do dnia porodu. I nie ma takiego sędziego który powiedziałby inaczej...
no... są zwolnienia dyscyplinarne... ale to już ciężkie przewinienie lub zaniedbanie. i w zasadzie z tym można iść do sądu..
Dziewczyny nie dajmy się zwariować!!!! spokojnie!
Dziewczyny Kochane!!!
Niestety, ale muszę was opuścić, mojej fasolki już nie ma.
Życzę Wam szczęścia i pociech z Waszych kruszynek.
Dziewczyny Kochane!!!
Niestety, ale muszę was opuścić, mojej fasolki już nie ma.
Życzę Wam szczęścia i pociech z Waszych kruszynek.