Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem...ale staram się jak mogę odpoczywam jak najwięcej i moja szefowa daje mi zawsze 2 h przerwy po 4 prezepracowanych godzinach jedynie wczoraj się nie dało bo było święto Bank Holiday no i musiałam być dłużej w pracyno aż nie chce mi się wierzyć, że irlandia taka zacofana!!! w polskim prawie (przypuszczam, że europejskie prawo jest jeszcze bardziej zaostrzone!!!) kobieta w ciąży możę pracować stojąc na własnych nogach nie więcej niż 3 godziny!!!
pomijając, że nogi tobie popuchną dwa razy szybciej niż nam (tak, tak- i niestety nas to czeka latem) ale jest duże zagrożenie żylakami i innymi problemami z krążemiem!
Ka...M na prawdę zastanów się czy warto... nie chcę Ciebie straszyć, ani nic z tych rzeczy- broń Boże... ale sama wiem jak to jest, bo w mojej pracy, też głównie stoję... choć teraz znacznie mniej
natralunia odpoczywam ile się da... siadam w każdej wolnej chwili i nawet już nie zwracam uwagi na szefową.... wiem że się zmieniła tylko to wczorajsze święto:-(Ka...M trzeba odpoczywać, bo przepracowanie w pracy wcale nie wpływa dobrze na samopoczucie i na ogólne znoszenie ciąży. Pogadaj z szefową, może da Ci jakąś pomoc.
Marta_szc lepiej wcześniej powiedz i później daj zwolnienie, bo możesz się spotkać z niemiłą reakcją szefowej. ja powiedziałam od razu i przynajmniej nie żałuję, bo potem miałabym problemy z powiedzeniem.

Marta chciałam Ci [powiedzieć że miałąm tak samo...Natalunia nie mogę powiedzieć w pracy wcześniej, czyli przed 8 maja bo mnie zwolnią. Moja szefowa ma jakieś 65lat, nienawidzi kiedy ktoś choruje, bierze chociażby dzień wolnego itp. Najchętniej ciągle trzymałaby nas w pracy, żebyśmy jej normy wyrabiali :/
Dobrze wiem, że i tak nie przedłuży mi umowy tak żebym miała macierzyński, dlatego od razu chce iść na zwolnienie.
i jeszcze sama mmi owoce kupuje.... i daje przerwy 2 godzinn co 4godziny i nie jest źle... zmmieniła się o 180%
To ja już sama nie wiem. Warunków szkodliwych w pracy raczej nie mam, może jedynie to że prawie 8h spędzam przy komputerze(prawie, bo staram się w miarę możliwości robić sobie przerwy). Do tego mam dosyć odpowiedzialne, samodzielne stanowisko w związku z czym dużo obowiązków i nerwów. Dlatego chcę iść na zwolnienie. Doszłam do wniosku, że jeszcze dziś zadzwonie do mojej gin i pogadam o zwolnieniu. i W przyszły poniedziałek pójdę do szefowej...