Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wszystkim, domyslam sie ze cos robia temu nie pokazują sieCzy tylko mi się nie otwierają zdjęcia na wątku zdjęciowym?
Tak bo oni mysla , ze maja doswiadczenia po 20 lat i wszystko im wolno. Ja jezdze niecały rok , ale nie znaczy to , ze jestem gorsza... **********- tez sobie ulzyłam.
Kasiula to wez i dla mnie pare zrob, etne zaprosze do sprzatania i bede urzadzona![]()

kupilam sobie swietne buciki, normalnie miodzio 

nie moglam sie oprzec, bede ja do spodni nosic
(dołu już nie było :-()Kira a czemu ja ?kasiiula i jak z ta lista urodzin/imienin naszych/naszych malenstw? jesli chcesz dziewczyny moga slac do mnie te daty a ja ladnie ci to zbiore i przesle na maila, bedzie latwiej znalezc daty:/
ja małosolne robilam w garnku ;P zwykle w beczce sie robi ... i sie je na bieżąco ... albo robilam tez w butelki plastiki kiszone albo... sałatki w słoiki ;]tez mam ogory na malosolne i w zwiaku z tym mam problem. mam malo kopru i czosnku i sie zastanawialam, czy zamiast rozdzielac to na co najmniej 3 sloiki( ciezko bedzie) to czy moge je ukisic w takim plastikowym wiaderku z pokrywka (wiaderko jest wlasnie po kupnych ogorkach). ktos wie?
a co i jak ?dzieki, to ide robic))